USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ŞAŞKIN BİR EKONOMİYE BAKAN ŞAŞKIN HALK!

01-02-2022

Bir ekonomi var ki, bu ekonomiyi yönetenler farklı bakıyor, bu ekonomi ortamında yaşayanlar farklı, kim kriz var diyorsa o muhalif ve suçlu…

Kim dolar yükselecek diyorsa o yargı önüne çıkarılıyor, kim enflasyon yüksek diyorsa o vatan haini, ama bu ekonomiden etkilenen halk, bir türlü sesini çıkaramıyor veya çıkarmıyor!

Halkın bir kesimi tuzu kuru dediğimiz kesim bir kesimi ise Dünya yı bırakmış ahret için çalışan yobaz bir dindar kesimi…

Birçoğu hala cumhurbaşkanımız namaz kılıyor diye onu kutsamaktadır, ama yavaş yavaş uyanan kesimin, yalnız namaz ile Müslüman olunmayacağını anladığına şahit oluyoruz!

Gerçi Mavi Marmara gemisi olayı ile gerçeği görmesine rağmen, şeyh diyorsa bir kerameti vardır diyerek, gerçeği görmek istemdi!

Geçen gün HÜDA PAR genel başkanının tepkisini görünce, doğrusu şaşırdım, Sarayın İsrail ile yakınlaşma çabalarına tepki göstermişti!

Bu siyasi İslamcıların feraseti gerçekten kapanmış, ya dünya siyasetinden haberleri yok veya işlerine geldiği gibi inançlarına çıkarlarına alet ediyorlar!

İşte ekonomimiz ve ekseriyeti Müslüman olduğunu iddia eden halkımız maalesef siyasette olduğu gibi, ekonomide de gözlerini, özellikle Kalp gözlerini açamıyorlar!

Oysa tamamen dışa bağımlı ve tamamen soygun ekonomisi üzerinden, para politikası oyunları ile Londra tefecilerinin elinde olan ekonomimiz, hiçbir zaman rayına oturup, düzelmeyecektir.

Bu ekonominin başında kendini ekonomist olarak gören ve öz kaynağı olmayan bir şirket gibi bu devleti yöneten irade olduğu sürece bu şaşkınlık devam edecektir.

İyi güzel Namaz kılan bir liderin yaptıklarını bu halk nasıl içine sindiriyor, her taraftan özellikle Müslüman olan kardeş ülkelerle savaş içinde olan, İsrail ile her türlü plan ve programı birlikte yürüten, Amerika ve İngiliz çıkarları doğrultusunda hareket eden…

Böyle bir Namaz kılan Lider’e hala nasıl güvenip inanıyorlar, siyaset ve siyasi başarı için, dün kadınları bu gün çocukları vicdansızca kullanan bir lider!

Bu halk hala gerçekleri göremiyor ve inancın verdiği duygusallık ile bu lidere yaklaşıyor, işte en büyük şaşkınlık burada…

Sesinizi duyar gibi oluyorum, peki kime ve hangi siyasiye yönelelim, bu şaşkınlığımızı kim düzeltecek? İşte bu sorunun cevabını bende bilmiyorum.

Nedeni ise her konu ve her alanda bu emperyalist güçlerin kontrolünde olan, namaz kılan bir şaşkın lider, bu teslimiyetçi liderin, karşısına emperyalistler, hiçbir zaman karizmatik ve güçlü bir muhalefetin çıkmasına müsaade etmezler!

Bu işlerine geldiği için ve bu lider ile işi çok temiz ve sorunsuz yürüttükleri için sorun yok, muhalefet yok, ama şaşkınlık devam edecek, yoksulluk gittikçe artacak, kemerleri sıkalım, ayağımızı yorganımıza göre uzatalım, şaşkın Müslümanlar!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?