USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SAVAŞ SÖYLENTİLERİ VE SONUÇLARI…

17-04-2024

Son günlerde dünya İsrail, İran savaşı ile uyanıp onların saldırıları ile uyuyor, kim kime nerdede nasıl saldıracak, neyle saldıracak, hesapları planları yapılıyor.

Ben hafta başında yazmıştım ve bu iki ülke arasındaki savaşın çıkması için dünya nın ağabeyleri ve G7 denilen büyük çıkar guruplarının onayı bekleniyor.

Ortadoğu da oynana oyun sadece insanlarına karşı oynanmaktadır, yoksa ülkeler, devletler ve yöneticileri açısından hiçbir sorun yok!

Dikkat ederseniz, her seçim öncesi bu bölgedeki ülkeler iktidarlarının devamı için bir yerler ile savaşa tutuşmakta veya öyle gösterilmektedir!

Bu bölge halkları ile her zaman bu manipülasyonlara ve bunun sonucu milliyetçi ve muhafazakâr duygularına yenilerek, bu oyunlara alet olmaktadır!

Bu bölge halkı istese de istemese de maalesef bu oyunlarda figüran olarak yer almaktadır, bu halk ölüyor, öldürüyor, sistemler ve rejimler yaşıyor!

İsrail Din devleti ile İran Din devleti arasında hiçbir fark yok, ikisini de emperyalist devletler yönetmekte ve yönlendirmektedir!

İsrail halkı için dünya da en büyük düşman İran gösterilmektedir, İran için ise en büyük düşman İsrail gösterilmektedir, oysa işin gerçeği ve aslı böyle değil.

Ama bu iki ülkede geri ve cahil bırakılmış, din bağnazlığı ile yetiştirilmiş bir kör ve cahil halk kitlesi mevcut.

Bu kitlelere göre bölge devletleri İslam veya Yahudilik dininin gelişmesi için çalışmakta ve onlara hizmet etmektedir…

Bu iktidarlar öyle bir kabul ettirmişler ki, onlar giderse Din elden gider, ülke işgal edilir ve kıyamet kopar, bu yüzden kutsal savaşa çıkmaktadırlar!

Bakın İran birkaç kontrollü ve zararsız füze fırlattı diye halk nasıl sokaklarda kutlamalar yaptı, Tıpkı bizde Dolar’ın düşmesine gösterilen tuhaf gösteriler gibi!

Bakın İsrail deki aşırı dinci kitlelere bizdekilerden farkı yok, kutsal topraklara yerleşecekler diye Netanyahu’yu mehdi ilan ediyorlar!

İşte bakın bizim içimizdeki dincilere bunlardan farkları var mı? Kim ne yapıyorsa yapsın, ne ediyorsa etsin her şey kutsal din ve kutsal vatan uğruna feda ediliyor!

Bizde olduğu gibi din üzerinden siyaset yapanlara her şey mubah ve her şey helal, her yalan ve her uygunsuz davranış mubah.

Ama zavallı halk sürünsün, zavallı halk ölsün, aç kalsın, sığınmacı olarak vatansız kalsın mülteci olsun, onların hiç umurunda değil!

Yetişmiş beyinler Dünya’nın dört bir yanına dağılsın, namuslar ayakaltında, eller arasında kalsın hiç umurlarında değil!

Bu bölgede bu politika ile kimler kazansın, elinde altını olanlar, silah tüccarları ve iktidarı elinde tutanlar, yesinler içsinler, ister ıstakoz, ister kokain, onların mehdinin askerleridir, onlara söylenen her şey iftira ve yalan!

Onlar İsrail e hiçbir şey satmadı, onlar hiçbir haram iş ve alışveriş yapmadı, sadece diş güçler ve düşmanların iftirası!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?