USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SAYIN VALİ’YE TEŞEKKÜR EDERİZ!

29-12-2019

Yeni yıla girerken, Batman Express gazetesi camiası olarak, daha coşkulu ve daha mutluyuz, bu güne kadar almadığımız en büyük ödülü sayın valimizden almanın gururunu yaşıyoruz!
Bizlere verdikleri değeri, bizlere gösterdikleri özel ilgi ve alakayı, bizleri özel kılan tutum ve davranışları, bizlere daha önce gönderdikleri e-mail mesajları ile ispatlamışlardı.
Geçen hafta sonu ise basın müdürlüğüne gönderdikleri liste ile bizleri yani Batman Express Gazetesi camiasını özel bir yere oturtarak, bizleri 21 yerel gazete arasından çıkarması ve bize özel bir statü tanıması, bizleri sevindirmiş, coşturmuş ve sevinç gözyaşlarına boğmuştur.
Bizim cesur gazetecilik özelliğimizi, bizim gerçek Halk gazeteciliği çizgimizi çok uzun süreden beri fark eden valimiz Hulusi Şahin, hakkımızın yenildiğini fark etmesi üzerine, bizleri özelleştirmiş ve bizleri onurlandırmıştır!
Bizlerin bu güne kadar takip ettiğimiz yayın çizgisinde, Milliyetçi ve vatansever davranışlarımız, kalemimizi yalnız vatan, vatandaş ve insanlık için salladığımızı fark eden, devletimizin ve Cumhurbaşkanımızın temsilcisi sıfatı ile bizi, valimizin onurlandırması, gurur verici!
Gerek eğitim sorunlarına gösterdiğimiz hassasiyet, gerekse yükseköğretimde, aksayan yönetim mekanizmasının, aksaklıklarına gösterdiğimiz, duyarlılığın sonucu, aldığımız bu onursal mevki için teşekkür ederiz!
Bizler bu güne kadar kalemimizi küçük çıkarlar ve çok ucuz ilanlar, karşılığında satmayacağımızı kamuoyu kadar yakından bilen sayın valimizin kısa sürede bu yayın çizgimizi fark etmesi, onun yüceliğini ve basına olan hassas ilgisini göstermektedir!
Gerçekten Batman Express gazetesi kendini aşmış, sınırları geçmiş ve memlekete değil, tüm dünya ya mal olmuş bir gazetedir, hem insanımızın, hem de İnsanlığın değerlerine sahip çıkan bir düşünce ile yayın hayatını sürdürmektedir.
Bize Batman Valisi tarafından tanınan bu statü ile bizlere manevi bir servet verilmiş gibi, bizi manen zengin etmiştir!
Bundan sonra sayın valimizden, bu duyarlı davranışlarının devamını beklerken, manşetlerimizde takdir edilen yayın politikamıza daha duyarlı ve daha etkili bir şekilde devam edeceğimizin bilinmesini isteriz…
Sayın valimizi ve bize inanan okurlarımızı, mahcup etmeden, kendi yağımızda kavrularak, kendi halkımızın ve ilimizin sorunlarına daha duyarlı bir şekilde, kalemimizi çalıştıracağımızın bilinmesi…
25 yıllık yayın hayatımızda ilk defa bir vali tarafından takdir edilerek, özel statüye kavuşmamızı hiçbir zaman unutmayacağız ve bu statümüzü koruyacağız!
Yeni yıla girerken bizleri, yağcı, yalaka, çıkarcı ve satılık kalem, olmadığımıza karar vererek,  bizleri değerli kılan sayın valimize ve ailesine sağlık, afiyet ve mutluluklar dilerim…
Yeni yılda tüm okurlarımızın olduğu gibi sayın valimizin de yeni yılını kutlar kendilerini tebrik ederim, bu duyarlı ve bu hassa valilerimiz olduğu sürece bu memleketin, zeval görmeyeceğine inanıyorum…
Biz halkın içinden ve halkın sorunlarına duyarlı, mikro milliyetçilikten uzak, halkını kucaklayıcı ve sorunlara duyarlı, sorunlu kurum yöneticilerine karşı hassas ve duyarlı!
Bu kadar ince ve bu kadar duygulu valimiz ile yeni yıla girerken, geleceğimizin parlak ve istikrarlı olacağına, yeni yılın geçen yıldan daha güzel olacağına, inancım artmaktadır!
Sayın Valimiz Hulusi Şahin’e mutlu yıllar diler yeni yılını kutlarız, Express gazetesi camiası olarak...

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?