USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SİYASETİN BEYEFENDİSİ, SİYASETİ BIRAKTI…

31-08-2020

Saadet Partisi il başkanı ve milletvekili adayı Mehmet Fırat basına gönderdiği bir yazılı açıklama ile siyasi hayatına son verdiği açıkladı.

Batman siyasetinin kibar ve beyefendi kişiliğine sahip, dürüst ve yurtsever kişiliği ile siyasi hayatı boyunca, haktan ve halktan ayrılmayan, her soruna adil ve tarafsız çözümler sunan Mehmet Fırat Batman siyasetinde her zaman anılacak bir kişiliğe sahip.

Kendisine bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluklar dilerken, her zaman kalbimizde yeri olduğunu bilmesini isteriz…

Bize gönderdiği yazılı açıklamayı ise siz okurlarımızla paylaşarak, kendisine ömür boyu siyasi bir çınar olarak her zaman ihtiyacımızın olduğunu bilmesini isteriz…

Kırk yılı aşkın bir süredir bir Nefer olarak önce Refah Partisinde daha sonra da Saadet Partisinde İl Başkanlığı görevini ifa etmeye. Çalıştım.

Bu süreler içerisinde çalışmalarımda her zaman Hak ve Adaletten yana olmaya çalıştım. Çünkü bana göre Siyaset insana hizmet aracı olmalıdır.

Onun İçin benim de en büyük hedefim insanlığa hizmet ve Allah’ın rızasını kazanmaya çalışmak olmuştur.

Birçok karanlık ve puslu günler, darbeler yaşamama rağmen DAVAMA asla ihanet etmeyi, doğru bildiğim çizgimden ayrılmayı düşünmedim.

Çünkü hakka ve halka hizmet ancak bu ilkelerle olabileceğine inandım.

Bu hizmet süreleri içerisinde Siyasi rakiplerime asla kötü ve kem söz söylemedim.

Herkesin fikir ve düşüncesine saygılı oldum. Mücadelemi daima siyasi bir edep içerisinde yapmaya çalıştım.

Bunları yapmaya çalışırken, hizmetlerimizi halkımıza ulaştırmaya çalışan ve her biri ayrı bir değer olan basın mensubu kardeşlerimi asla unutmayacağımı ifade ederken, her biri ile ayrı dostluk köprüleri kurduğumuz bu emekçi kardeşlerime sonsuz teşekkürler ediyorum.

Yine bu süreler içeresinde, gerek emekli olan ve gerekse halen çalışmakta olan bütün kurum müdürlerimize en kalbi duygularla teşekkür ediyorum.

Aynı şekilde her platformda daima Hakkı savunma noktasında beraber hareket ettiğimiz tüm STK yöneticilerine de teşekkür ediyorum.

Ve yıllardır beraber çalıştığımız dava arkadaşlarıma da sonsuz teşekkür ve saygılarımı arz ediyor, zikrettiğim bütün bu dostlarımdan helallik diliyorum.

Değerli dostlarım,

Son zamanlar sağlığımın ileri derecede bozulması nedeni ile AKTİF siyaseti bırakmaya karar verdiğimi ifade ederken, bütün Batmanlı hemşehrilerimi saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?