USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TERÖRİST BİR TOPLUM OLDUK!

07-10-2021

Devlet e karşı işlenen suçlardan dolayı, bu güne kadar bu terör çuvalına girmeyen hiç kimse kalmadı, ya doğrudan veya bağlantılı bir şekilde teröristiz.

Vali’nin hesabına göre yazı yazmazsan veya onun istediği şekilde yalakalık yapmasan senin aboneni iptal eder veya reklamını keserek seni terörist ilan eder.

Bir il müdürüne karşı bir yazı yazsan veya bir idareciyi eleştirsen hemen arkasından en ağır ceza istemi ile hakaret davası için yargıyı devreye sokarlar!

Bu gücü ve bu kuvveti kimden alıyorlar kime güveniyorlar, bunun arkasındaki güç hesap vermekten uzak, kanun ve yasa dinlemeyen, vatan ve millet sevgisi içinde kalmamış, vatanı her an bir çıkar uğruna satan saray ve onun ortağı olan siyasiden kaynaklandığı ortaya çıkmıştır.

Sözde devletin bekası ve milletin yararına hem devleti bitirdiler, hem de milleti soydular, milleti topyekûn sabıkalı hale getirdiler!

Kime terörist demediler ki, işini yapan, vatanını ve insanını seven herkesi terörist ilan etmek bu iktidar ve yöneticilerinin aslı görevi haline gelmiş.

Bu iktidarı ve onun yandaş bürokratını eleştirenler, saraydan torpili olmayanlar bir çırpıda terörist olup, bu devletin tüm kapıları yüzlerine kapanıyor.

Önce PKK terör örgütü dediler, ona bağlı tüm insanları terörist ilan ederek toplumdan ve sistemden dışladılar, ama hesaplarına geleni ise uysal terörist, yandaş terörist olarak korudular…

Sonra Hoca Efendi dedikleri Fethullah Hoca’nın cemaati ile yıllarca yiyip, içtiler, paylaşıp bölüştüler ardından onu terörist ilan edip, tüm bağlantılı ve ilişkili olanları cezaevine, ama yandaşları devlet korumasına aldılar!

Arkasından çevrecileri cezalandırmak için, Gezi olayları ile çevreciler, sonra tarımsal destekler için, çiftçileri, ardımdan hayvan severleri, Avukatları baro başkanlarını seçtikleri için, Mali müşavirleri, Mimar, mühendisler, dişçi ve doktorlar, hemşire ve ebeler, şoförler, ev kadınları, öğrenciler, Bakkallar ve manavlar, nihayet ekonominin canına okuyan Kebapçılar!.

Bunu özellikle kebapçıları terörist ilan eden zihniyetin bir değerlendirmesini yapacak olursak, tam bir akıl ve düşünce örneği, hatta bilimsel verilere ve uzman görüşlerine dayandırılan bir sonuç olduğu ortaya çıkacaktır.

Bu kesimi terörist ilan eden zihniyet bir an önce ortağının değirmenine su yetiştirmeye çalışan değirmenciye benziyor!

Büyük ortak her gün yeni bir terörist kesim ortaya çıkarırken küçük ortağın bu terörist listesinde sadece bir sırada yer alması ve sadece PKK demesi eksik ve cılız kalıyordu, o da hem kamuoyunda tam yer alacak ve tarihe geçecek, büyük ortağı utandıracak bir terörist kesimi tespit ederek listeye ekleyip tarihe geçmiş oldu!

Bu kadar uzun terörist listesinde en fazla dikkat çeken ve en fazla gündem oluşturan PKK ve FETÖ den daha fazla etkili olacak olan bu terör gurubu ile hem mücadele etmek çok zor hem de bunlara silah yetiştirmek çok güç.

Düşünün bir kebapçı ile acı biber ve şişlerle savaşmak için, gidip Urfa İsot’u temin edecek ve demircilerde yeniden işi dövmek için eski usul silah üretimine dönüş yapacak!

Bunlara ne İHA ne SİHA nede kimyasal tesir eder, en büyük savaşı başlatan en büyük kahraman Bahçeli olarak tarihe geçerken zafer kazanır mı, kazanmaz mı bilemem Zafer Allah’tandır ama mücadele etmek şart bence!

Vatan’ın bekası için Saray iktidarının devamı için hepimizin canı feda!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?