USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YAPAY ZEKA VE ZOMBİLER…

06-08-2023

Hava mevsim normallerinin çok üstünde seyrederken, ekonomik sıcaklık ise aşırı derece yakmaya sürdürüyor!

Böyle bir mevsimde ve böyle bir ekonomide, yaşamak çok zor, ama buna rağmen vatandaş dayanıyor ve hiçbir tepki göstermiyor!

Kadre anlayışı ve eğitim seviyesi ile örgütsüz toplum sonrası meydana gelen bu cahil toplumun yapısı sürü yapısından farksız bir hal almış!

Biz nasıl bu hale düşürüldük, nasıl bu kadar acayip ve bu kadar manyak insanlar haline geldik?

Bu soruyu sormak lazım.

Dünya, yani Müslüman olmayan dünya, yapay zeka çağını başlatıp, dünyayı ve insanları yönetecek, onları kontrol altına alacak CİPlerle uğraşırken, bizler yani Müslümanlar nelerle uğraşıyor!

Hırsızlık, yalan, algı, manipülasyon, çalışmadan hazıra konmak, onun bunun malına göz dikmek ve çökmeye çalışmak, tarikatlara, din istismarcılarına ve cehalet merkezlerine insan yetiştiriyoruz.

İslam dini bu kadar gerici ve yobazı bağrında besleyemez, onları insan olarak bağrına basamaz, benim bildiğim İslam dini, akıl, medeniyet, sanat ve gelişme dinidir.

Benim bildiğim İslam, cahiliye ile mücadele etmiş, hak ve hukukun yerleşmesi için çaba harcamış, adaletin sağlanması için kılıç çekmiştir.

Benim bildiğim bir Müslüman Ahretteki cariyelerin hayali ile şehit olmaya değil, yeryüzünde adaletin sağlanması için şehit olmaya gider!

Benim bildiğim İslam Akıllara ve akıllılara hitap eder ve onları muhatap alır, cahillerle ve ne okuduğunu bilmeyen, bu gün Kuran okuyanlar gibi, onlarla işi olmaz!

Benim bildiğim, İslam dini ve ona inanan Müslümanlar, kötülükler ve cahiliye ile mücadele ederler, bu sistemleri adalete boyun eğdirirler!

Bakın bu gün iki rekat namazı gösteriş olarak kılan birkaç cahil, kan emici ve adaletten, haktan hukuktan yoksun kişilere karşı sessiz ve tepkisiz kalmaktadır!

Bu tepkisizlik tüm İslam alemini çok zor ve sıkıntılı bir duruma getirmekte ve adeta zom biler gibi, bir merkezden kontrol edilen varlıklar misali, cahil, eğitimsiz ve aklı başında olmayan sarhoşlara dönmüşler!

İslam adına yapılan cahillikler, İslam adına yapılan saçmalıklar bu toplum göremiyor, nedeni ise bu toplum İslam ı bilmemek ve öğrenememek için cahil bırakılmıştır!

Hani İslam kahramanı adalet ve hukuk için öne çıkabilecek, herkesin önüne bir kemik atılmış ve o kemiği emmekle meşgul olan bu sürü halindeki Müslümanlar yanı başlarında açlıktan ölen kardeşlerinden haberleri bile yok!

Tarikatlara ve Kuran kurslarına olan rağbet bu cahil Müslüman sürüsünün, zombiler gibi, aklı ve midesi boş bir şekilde sistemin kontrolünde İnsanlığa zararlı olarak, yaşatılmaya çalışılmaktadır!

Oysa Kuran nesli olmak için Kuranı okuyup anlayan ve onu yaşamına koyan kişilerden oluşur, Kuran ı anlamadan okuyan ve onu birer nağme olarak ezberleyip sadece duygulara hitap eden Hafızların dini din kitabı değil Kuran.

Bu cahil nesil ile bu Kuran ı anlamak ve yaşatmak mümkün değil, sadece, mezarlarda ve din adamlarının, tarikat şeylerinin, kendi amaçları doğrultusunda onları kullanmaya yarar, yani zom biler gibi sürü haline gelirler, yapay zekayı kullananlar onları toplu olarak kullanırlar!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?