USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YARGI BENİ SUSTURMAYA ÇALIŞIYOR!

06-06-2021

Bu toplumun temizlenmesi, çocuklarımıza temiz bir miras bırakmamız için,  temiz toplum projesini başlatmamız şart…

İlla dışardan birileri gelip başımıza vurması mı gerekir, içerden mafya devlet, siyaset çatışması sonucu bazılarının kirleri ifşa etmesi mi lazım.

Biz toplumun temiz bireyleri, Allah’ın melekleri yerine geçerek bu toplumu temizlemek için cesaretlenerek, yeryüzüne adaleti, hakkı ve hukuku hakim kılamaz mıyız?

Gazetecisi, yargıçları, güvenlik güçleri, idarecileri ve eğitimcileri ile bu toplumun insanlık yararına dönüşmesi için haykıramaz mıyız…

Ben yazılarımla her gün mahkeme karşısına çıkarak, hakaret davalarından yargılanacağıma, bu topluma, devlete, sisteme zarar vermeye çalışan, her türlü ahlaksızlığı ve her türlü uygunsuzluğu devletin gücünü kullanarak yapanlar, yaptıkları ile cezasız kalacaklar!

Beni yargılayanların vicdanı hiç mi sızlamıyor, hiç mi benim yazdıklarımın bir kısmının bile doğru olabileceği ve kamu yararının gözetilerek, yargılanmam yerine suçlular hakkında soruşturma açıldığını görmeyecek miyiz?…

Ben idarecilerin işgal ettikleri koltukların hakkını vermediklerini, devletin imkanları ile yandaşları haksız zengin ettiklerini, bu memleketin zararlı insanları ile saf tuttuklarını kinayeli veya biraz vurgulu kelimeler ve cümleler ile dile getiriyorum, ama hepsi gerçek ve hepsi kamu yararına!

Bu suçlu ve günahkar idareciler yerine neden hep ben yargılanıyorum, mademki memlekette çok hızlı bir adalet mekanizması var, neden bu mekanizma, suçlu hakim kısma çalışmıyor da benim gibi, ilkeli insanların başında sallanıyor?

Ben bir makale yazdığımda, savcılarımız, cumartesi tatilinde, sabahın ilk ışıklarında ve tüm polis güçleri ile ifademi almak için ısrarla beni emniyete çağırabiliyorlarsa, neden çete mafya, ilişkisi içinde suç işleyen, idarecilere bu kadar hızlı davranmıyorlar?

Benim yazdığım konulardan çok kelimelerin onuncu anlamına ve ****grafik yönlerine eğilen, kişilere neden sizin içiniz kötü ve fesat dolu, bu yazar bunu kast etmemiş demiyorlar?

Evet belediyeler Kayyumlara devredilince, bu belediyelerde özellikle İmar alanında bir çok şaibeli ilerin döndüğünü ben değil tüm kamuoyu bilmekte ve iddia etmektedir.

Hatta bununla ilgili, vatansever ve devlet sever Sedat Peker, hemen hemen her videosunda, içişleri bakanının kardeşi nin belediyeler üzerinden imar planları ile sağladığı çıkar ilişkisini açıkça deşifre etmesine rağmen, yargımız neden harekete geçmiyor?

Benim gibi, hiçbir siyaset, hiçbir örgüt ve hiçbir aşireti arkasında olmayan, sadece Allah ve onun gücüne inanan biri, gerçek gazetecilik ve yurttaş gazeteciliği yaparak, yurtseverliğin dışında, hiçbir kazancı olmayan birinin üzerine gidiliyor?

Bu topluma temiz gazeteciler ve namuslu gazetecilerde lazımdır, onları korumak ize devletin temiz olan idarecilerinin ve yargının görevidir!

Bende olmazsam, kim bu idarecilerin yanlış ve suç teşkil  eden uygulamalarını kamuoyu ile paylaşacaktır, ben devletten ve milletten, ne bir abone, ne bir reklam, ne bir ilan almıyorum, hele ihale, iş ve kadro hiç almadım, emekli maaşımla, geçiniyor, kendi gücüme göre toplumu aydınlatmaya çalışıyorum…

Ben kahraman değilim ama küçük çıkarları toplumun büyük çıkarların önüne çıkaracak kadar aptal da değilim, mesleğimi hakkıyla yapmaya çalışırken, kimseye yalakalık ve alçaklık yapmayacağımın bilinmesini isterim.

İdareciler ve amirler görevini yapmıyorsa, ben kamu yararını gözeterek onların yanlışlarını yazarken, bağımsız yargının da beni bu hizmetimden dolayı, yasal olarak korumasını beklerim.

Bu vatan hepimizin, bu devlet hepimizin, hep birlikte koruyalım koruyanları yaşatalım, adalet ve hukuk istiyorum…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?