USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

55 ÖĞRENCİ SERTİFİKA ALDI

Sason Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde ilçede öğretmenlere yönelik açılan ‘Model Uçak (ATA) Yapımı Kursu başarıyla tamamlandı.

55 ÖĞRENCİ SERTİFİKA ALDI
02-04-2024 12:29
02-04-2024 12:30
Google News

Öğretmenlere model uçak yapımını öğreten Kurs eğitmeni Mehmet Okkalı, Kurslara ilgiden dolayı mutlu olduğunu, kursa katılan öğretmenlerin uçak yapımı sırasında gösterdikleri ilginin ileride havacılığa sağlayacağı katkıya zemin oluşturacaktır. Kursta belge almaya hak kazanan öğretmenler ise, bu kursları çocuklara havacılığı sevdirmek, boş zamanlarını değerlendirmek ve el becerilerini artırmak amacıyla geldik.

MODEL UÇAK YAPIMI KURSU TAMAMLANDI

Kurs öğretmeni Cihan Aydın “Halk eğitimi merkezi kapsamında  öğretmenlere yönelik açılan THK model uçak yapımı kursu ile 55 öğretmene kurs verilmiştir. Kursun sonunda öğretmenlere sertifika verilip, aldıkları sertifika ile bulundukları okulda öğrencilere model uçak yapımı kursu açabilecektir. Kursun amacı öğrencilerin el becerisini geliştirmek, ortaya bir ürün çıkarmak ve başarı duygusu oluşturmanın yanında havacılığın ülkemiz için önemi, havacılık ile ilgili meslekleri tanıtmak ve havacılık ile ilgili farkındalık oluşturmak olacaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA