USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AKIL VE ZEKA OYUNLARI SALONU AÇILIŞI YAPILDI

Eğitime Değer Kat projesi kapsamında 19. Akıl ve Zeka oyunları ile okuma salonu açılışı yapıldı.

AKIL VE ZEKA OYUNLARI SALONU AÇILIŞI YAPILDI
10-05-2024 13:28
10-05-2024 13:30
Google News

Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, Kozluk Geçitaltı İlk/Ortaokulu’ na akıl ve zeka oyunları ile  okuma salonunun açılışını yaptı.

Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan ‘Eğitime Değer Kat’ projesi kapsamında Geçitaltı İlk/Ortaokuluna hayırsever ve eğitim gönüllüsü Sadiye Dinç, Dinç Vakfı’nın katkılarıyla kurulan akıl ve zeka oyunları ile okuma salonunun açılışını yapıldı.

Açılışın ardından okuma salonunda öğrencilerle ve okuldaki öğretmenlerle sohbet eden Kaymakam Ekrem Güngör “Okuma salonunda öğrencilerimizin akıl ve zeka oyunları oynayabilecekleri, kütüphane ve okuma salonu olarak kullanabilecekleri bir alan oluşmuş durumda. Açılan okuma salonu sayesinde çocuklarımızın gelişimlerine fayda sağlayacak, zamanlarını faydalı ve keyifli geçirebilecek bir ortam sağlanmış olacak. Öğrencilerimiz burada birlikte kitap okuyarak kitap okuma alışkanlığı kazanırken akıl ve zeka oyunları ile de eğlenirken öğrenme, vakit geçirme, kendilerini geliştirme imkanı bulacaktır. Akıl ve zeka oyunları ile okuma salonu açılışında eğitime yaptıkları değerli katkılardan dolayı Sadiye Dinç-Dinç Vakfı ve emeği geçen herkese teşekkür eder, öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Akıl ve zeka oyunları ile okuma salonu açılışına Kaymakam Ekrem Güngör,  İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Hasan Çetinkaya,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nezir Sevim, Dinç Vakfı adına iş insanları Mehmet Dinç ile Selman Dinç, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA