USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

AYLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Aylık Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşti.

AYLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
01-04-2024 13:16
01-04-2024 13:18
BATMAN
Google News

Aylık İlçe Milli Eğitim Müdürleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısına; İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin Akın, Gercüş İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahabettin Konakçı, Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nezir Sevim, Sason İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt ve Hasankeyf İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdussamed Oral katıldı.

Müdür Kurtaran'ın konuşmasıyla başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısında gündem konuları tek tek ele alınarak görüşüldü.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Batman'da eğitimde kaliteyi artırmak için büyük bir gayretle çalıştıklarını söyledi. Kurtaran "Öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almaları için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Öğretmenlerimize de bu konuda büyük görev düşüyor. Birlikte çalışarak Batman'da eğitimi daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA