USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN KALKAN’A DESTEK

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yakın zamanda görevden alınan Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan hakkında açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN KALKAN’A DESTEK
04-12-2023 16:52
04-12-2023 16:55
Google News

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Ticaret Müdürlüğü görevini yürüten Şehmus Kalkan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararlarıyla görevden alınması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Görevlendirmelerde dikkat edilmesi gereken şartların başında, hiç şüphesiz liyakat, olmazsa olmazdır. Bununla beraber, görevlendirilen kişilerin, ilin sorun ve sıkıntılarını, talep ve isteklerini iyi bilmesi, bunların çözümünü kendine dert edip elinden geleni yapmaya çalışması gerekir.

Aynı şekilde bölgenin hassasiyetlerine vakıf olup bunları göz önünde bulundurarak sonuca odaklanması lazım. Ticaret il müdürü olarak görev yapan Şehmus Kalkan, bu özellikleri taşıyan ve görev süresi boyunca Batman’a faydalı olmaya gayret eden çalışkan, dürüst, toplumun hassasiyetlerini bilen kurum müdürlerin başında gelmekteydi.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak beraber yaptığımız çalışmalarımızda oldukça güzel sonuçlarda aldık. Batman ilimiz için, esnaf ve sanatkarlarımız için sorumluluk almaktan çekinmeyen böyle kıymetli bir insandan Batman’ın mahrum edilmemesi kanaatindeyiz” şeklinde konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA