USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

BAŞKAN POLAT, TOPLUMUN CİNNET RUH HALİNİ GÜNDEME TAŞIDI

Son dönemde Batman'da gerçekleşen intihar ve cinayetlere dikkat çeken Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, kaybolan ve yitirilen canların bir daha gelemeyeceğini belirterek, bataklığa düşen ve çıkış yolunu şiddette bulan nesillerin can ve mal emniyetinden mesul olan yönetici ve iktidarın birinci dereceden sorumlu olduğunu söyledi.

BAŞKAN POLAT, TOPLUMUN CİNNET RUH HALİNİ GÜNDEME TAŞIDI
30-11-2022 16:25
30-11-2022 16:27
BATMAN
Google News

Tefecilik, kumar, sanal para bitcoin, uyuşturucunun kol gezdiği memleketimizde gençlerin bataklığa sürüklendiğini belirten Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, "Hemen hemen her noktada her köşe başında zehir tacirleri gençleri zehirlemek için 7/24 mesai yapmaktadırlar. Tefecilik sıradan hatta insanlarımız arasında olağan bir iş kolu almış vaziyette. Azımsanmayacak derecede şans oyunları yani kumar oynatılmaktadır. Hızlı yoldan köşeyi dönmeye çalışan insanlarımız yurtdışında icat edilip toplumun parasını almaya çalışan sanal para diye nitelendirilen Bitcoine rağbet göstererek bataklığa saplanıyorlar.

Gayrı yasal işler içerisinde bulunarak toplumu intihara, cinayete, hırsızlığa ve fuhuşa sürükleyen baronların kısa sürede hedefledikleri avlarını buldukları bir sistemde yetkililer her ne hikmetse bunlara karşı caydırıcı bir pozisyon içerisinde olmadıkları aşikardır. İşsizliğin getirdiği ağır tahribata binaen bu tür yollara tevessül eden gençlerimiz felakete sürüklenmektedirler. İnsanımızın beden, ruh, akıl, mal güvenliğinin tesisini sağlamakla yükümlü iktidar şov yapmak dışında toplumdan kopmuş ve kendilerine yeni ve suni bir dünya inşaa etmişlerdir. Ve bu şartlarda iktidar miadını doldurmuştur! Hemen Seçim Şimdi Seçim" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA