USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

BATÜ’DE KALİTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kaliteyi kurum kültürü haline getirmeye çalışan Batman Üniversitesinde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon ve TS EN ISO 9001:2015 Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimleri verildi.

BATÜ’DE KALİTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
14-11-2022 17:07
14-11-2022 17:09
BATMAN
Google News

Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Konferans Salonunda düzenlenen eğitimlere akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Programın açılışında bir konuşma yapan Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, üniversitemizin kalite sürecinde gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri anlatarak Kalite Yönetim Sistemi ile ilgili yapılan eğitimlerin kaliteyi tabana yayma konusunda büyük önem arz ettiğini belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından TSE Eğitim Daire Başkanlığında görevli Baş Araştırmacı Yılmaz Öztürk tarafından Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyonu içinde yer alan Kuruluş İçeriği ve Kapsamı, Politika, Hedefler ve Proseslerin gerçekleştirilmesi için ihtiyaç duyulan dokümanların hazırlanması konularında katılımcılara yol gösterici bilgiler aktarıldı.

REKTÖR DEMİR: “HEDEFLERİMİZE KARARLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜYORUZ”

Yapılan eğitim hakkında konuşan Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesinde kalite çalışmaları konusunda ciddi bir emek sarf edildiğini, yeni YÖK anlayışıyla birlikte yükseköğretim kurumlarındaki kalite yolcuğunun da hızlandığını belirtti. Üniversitenin kalite hedeflerine adım adım yaklaştığını dile getiren Rektör Demir, “Batman Üniversitesi olarak 2018-2022 Stratejik Planımıza yönelik önemli hedefler belirledik ve bu hedeflerimize kararlı bir şekilde yürüyoruz” dedi. Kalite süreçlerine etkin bir şekilde katılan ve tüm çalışmalarda özveri ile hareket eden tüm personele teşekkür eden Rektör Demir, el birliği ile Batman Üniversitesini hak ettiği yere taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

Eğitim programının son gününde eğitime katılan akademik ve idari personel ile öğrencilere TS EN ISO 9001:2015 standardına yönelik bilgilendirmeler, grup çalışmaları ve sunumlar yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA