USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

“CİGERXWUN’UN ANITINI YENİDEN DİKECEĞİZ"

Gercüş’te ki halk buluşmasında konuşan DEM Parti Eşgenel Başkanı Tülay Hatimoğulları “Kayyım tarafından yıktırılan Cigerxwun’un anıtını Gercüş’te onun memleketinde yeniden dikeceğiz” dedi.

“CİGERXWUN’UN ANITINI YENİDEN DİKECEĞİZ"
28-02-2024 16:08
28-02-2024 16:10
Google News

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Batman’a geldi.

Hasankeyf’te DEM Parti Eşgenel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve beraberindeki heyet büyük bir coşku ile karşılandı.

Ardından buradaki partililer ile birlikte Gercüş ilçesinde halk buluşmasına geçildi. Yoğun bir katılımın olduğu halk buluşmasında Eş Genel Başkan Hatimoğulları konuştu. Seçim çalışmalarının hızlandığını belirten Hatimoğulları “Değerli halklarımız seçimlere sayılı günler kaldı. Seçim çalışmalarımız hızlandı. Eşgenel Başkanlar olarak 4 bir yandan programlara katılıyoruz. Değerli halkımızın sıcak karşılaması ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu bize çok büyük umut veriyor. Dolaştığımız her yerde kayyım zihniyetini teşhir ediyoruz” dedi.

“KENDİMİZİ DE KENTİMİZİ DE BİZ YÖNETECEĞİZ”

Halkların barış içinde yaşadığı Gercüş’te çok dili belediye hizmeti vereceğiz diyen Hatimoğulları “Cigerxwun’un anıtı Gercüş’te yeniden dikeceğiz. Onların yıktığı anıtı tekrardan dikeceğiz. Kent dışında olan akraba, arkadaş kim varsa onun buralara getirilmesi için organize olacağı. Bir oy çok önemli. Gercüş halkının direniş ruhu ile belediyemizi alacağız. Kendimizi de kentimizi de biz yöneteceğiz. 31 Mart akşamı burada zafer halayını çekeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından Hatimoğulları bulaşmaya gelenler ile halaya durdu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA