USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

DEM’DEN COŞKULU SEÇİM KUTLAMASI

Halkların Demokrasi Partisi (DEM Parti) tarafından, parti il binası önünde ‘Batman Bizimdir’ temasıyla seçim kutlaması yapıldı.

DEM’DEN COŞKULU SEÇİM KUTLAMASI
03-04-2024 16:55
03-04-2024 16:56
Google News

Batman'da 31 Mart yerel seçimlerinde DEM Partisi’nin büyük bir farkla seçimi kazanması vesileyle DEM tarafından coşkulu bir kutlama gerçekleştirildi. Yapılan seçim kutlaması etkinliğinde havai fişekler atıldı, coşkulu kitle halaylar çekerek seçim zaferini kutladı. Kalabalık bir kitlenin katılımı ile gerçekleşen seçim kutlamasına DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, DEM Parti İl Eş Başkanları Songül Korkmaz ve Mustafa Mesut Tekik, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ile sanatçılar katıldı.

Coşkulu kalabalığa seslenen Batman Belediye Eşbaşkanı Gülistan Sönük "Biz bu coşkunuzla başımız dik, gururluyuz, sizin de başınız dik olsun; Çünkü bu zafer sizin zaferinizdir. Yerden göğe kadar başınız dik olsun. Biz Batman'da gür bir sesle ve halkımızla beraber rekor kırdık. Bu rekor sizin rekorunuzdur. Bu zafer, bu başarı hepimiz için kutlu olsun. Biz artık yeni bir sürece girmiş bulunmaktayız. Belediyede de, yönetimde de yine beraber olacağız. Daha yapacak çok işimiz ve uzun bir yolumuz var. Tekrardan bu zafer herkes için, tüm bölge için kutlu olsun" diye konuştu.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA