USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

DEM PARTİ “BİZİM OLANI GERİ ALDIK”

DEM Batman İl Eş Başkanlığı, 31 Mart seçimlerinin ardından yazılı açıklama yaparak Batman halkına teşekkür etti.

DEM PARTİ “BİZİM OLANI GERİ ALDIK”
01-04-2024 16:48
01-04-2024 16:50
Google News

DEM Batman İl Eş Başkanlığı yapılan açıklamada ‘’31 Mart seçimlerini sahiplenen, partimizi ve fikriyatımızı rekor bir oyla yeniden kentin yönetimine taşıyan Batman halkına selam olsun.

Selam olsun yaşamdan koparılmaya çalışıldıkça kendini köklerinden yeşerten kadınlara!

Selam olsun her sokağındaki, her kaldırım taşının altındaki mücadelenin izlerine sahip çıkan Batman’a. Yaşadığımız seçimlerde partisinin etrafında kenetlenen, sahiplenen, yarınlara taşımak için kararlılığını cesurca ortaya koyan Batman halkı, hem bizlere çok büyük bir cesaret vermiş, hem de sorumluluğumuzun ne denli büyük olduğunu göstermiştir.

Bu seçimlerin açığa çıkardığı bir gerçek de halk üzerindeki her türlü yönelmeye, kirli savaş pratiklerine, planlara, baskılara, proje partilerine verilen yanıt oldu. Selam olsun bu yanıtı rekor oyla veren Batman’ın çağdaş Kawa’larına, Mizgin’lerine, Mazlum’larına!

Bizler; bu toprakların asli sahipleri olarak; dün verdiğimiz bütün sözlerimizin, ‘yapacağız’ dediğimiz bütün projelerimizin, yönetim anlayışımızın arkasındayız. Fikriyat ve felsefemizle kentlerimizde toplumcu belediyeciliği yeniden kurumsallaştıracak ve halkın olanı halka vereceğiz.  Bizim olanı geri aldık, şimdi artık demokratik, ekolojik ve kadın özgürlükçü bir yerel yönetimler zamanı’’ ifadeleri yer aldı .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA