USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

DEM PARTİ’NİN SEÇİM LOKALİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DEM Parti Batman İl Örgütü tarafından merkezi seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

DEM PARTİ’NİN SEÇİM LOKALİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
25-02-2024 10:02
25-02-2024 10:04
Google News

Gap Mahallesinde bulunan seçim bürosu büyük bir coşku ve yoğun katılım ile açılışı gerçekleşti. Açılışa DEM Parti Milletvekilleri Ömer Öcalan, Zeynep Oduncu, TJA, Barış Anneleri Meclisi, belediye eşbaşkan adayları Gülistan Sönük ile Mehdi Öztüzün ve çok sayıda kişi katıldı. Saygı duruşu ile başlayan büro açılışında ilk olarak Eş Başkan adayı Gülistan Sönük konuştu.

DEM Parti Batman Belediye Eş Başkan Adayı Gülistan Sönük “Kürt gençleri apolize edip gerçeklerinden uzaklaştırmak istiyorlar. Fuhuş ve uyuşturucu ile gençleri partiden uzaklaştırmaya çalışıyorlar.  Bu halkı tecrit altında tutup ölüm ile karşı karşıya bırakmak istiyorlar. Kadını köle gören bir devlet aklı var. Kürt kadını şahsından Kürt halkını boğmak istiyorlar. Buna karşın kentimizi de kendimizi de koruyacağız ve tüm kirli politikalarını boşa çıkaracağız” dedi.

ÖZTÜZÜN’DEN BİRLİK ÇAĞRISI

DEM Parti Batman Belediye Eş Başkan Adayı Mehdi Öztüzün ise barış ikliminin sağlanması gerektiğini belirterek “Bu barış ikliminde halklar kazanacak.  Bizler seçim partisi değiliz dediğimizde ağırlaştırılmış tecritten konuşmak istiyoruz. Ortadoğu da birilerin planı var. İmralı Adası’nda bu işi çözebilecek güç var. Tecridin derhal sona ermesi gerekiyor. Birlik olmamız lazım. Gülistan yoldaşın öncülüğünde beraber tekrar bu halkı bu psikolojiden kurtarıp coşkulu bir hale getirmek için işe koyulma sözü veriyoruz. Biz başaramadığımızda halkımız bizden hesabı soracak. Birlik için çalışma yürüteceğiz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?