USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

DEM PARTİ SASON'A TALİP

Seçim çalışmaları kapsamında Sason İlçesine yapılan ziyarette; Sason sorunları, çözülemeyen yolları ve siyasal iktidarı yasakladığı tütün gündem oldu.

DEM PARTİ SASON'A TALİP
28-03-2024 13:50
28-03-2024 13:51
Google News

DEM Parti Batman Milletvekili ve DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Rüştü Tiryaki “Sason'un siyasal iktidar tarafından görülmediğini, 40 yıla aşkın devam eden ulaşım sorunu üzerinde durarak, yerel yönetim doğrultusunda gerçekleştirecekleri projelerden bahsetti. Gelin bir oy vererek Sason'u birlikte yönetelim ve hak ettiğiniz hizmeti alın” dedi.

DEM Parti Batman İl Örgütü seçim çalışmaları kapsamında, DEM Parti Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki, Milletvekili Zeynep Oduncu, Sason Belediye Eşbaşkan adayı Celal Alphan ve Netice Öner, DEM Parti İl örgütü, Sason örgütü ve kalabalık bsir heyet Sason'u ziyaret ettiler.

“DEM YEREL YÖNETİMDE, SASONU KALKINDIRACAK”

İlçe ziyareti kapsamında DEM Parti yönetimi ve Batman milletvekilleri Sason ilçesini ziyaret ederek, Sason Belediye Eşbaşkan adayları Celal Alphan ve Netice Öner için destek istediler. Toplanan kalabalığı hitap eden DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı ve Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki “Ben Sason sokaklarında büyüdüm, Sason'luyum, sizi en yurtsever duygularımla selamlıyorum. 23 yıllık AKP iktidarı Sason'a hiç bir hizmet yapmayarak varlığını Sason'da sürdürmektedir. Ben inanıyorum ki hemşehrilerim bir oyla bu AKP iktidarını Sason'dan yollayacaktır. Üretime katkı sunan Sason'un ekonomisine zarar verdiler. Tütünü yasakladılar, TEKEL'i kapattılar, Sason'u üretimsizliğe ve yoksulluğa mahkum ettiler. Bunu durdurmak Sason'luların bir oyuna bakar. Biz DEM Parti ve yerel kadroları olarak oyunuza ve değişime talibiz.

Şimdi birileri kalkmış bize siyaset yapıyorlar diyor. Evet biz halkımıza projelerle hizmet ettiğimiz gibi, halkımızında hak ve hukuku için tabi ki siyaset yapıyoruz. Bakın iki milyonluk Amed şehrine bakın. Amed'i kalkındıran örnek belediyecilik sergileyen DEM kadrolarıydı. Amed'te her ev çeşme suyunu kullanıyor, çünkü DEM kadroları Amed Belediyeciliği sayesinde temiz suyu halkımıza kazandırdı. İmarıyla, yapılarıyla, yollarıyla örnek belediyeciliği sergiledik. İnanıyorum ki Batman Belediyesini kazandığımızda, Sason Belediyemize katkı sunacak ve beraber çalışacağız. Gelin bir oyunuzla DEM Belediyeciliğini destekleyin. Sason'un altyapı sorunu ve ulaşım sorunu DEM Belediyesi çözer. Sizin desteğinizle bunu başaracağımıza inanıyoruz. Hepinizi en yurtsever duygularımla selamlıyor ve Sason DEM'lenecek diyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA