USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

EKREMOĞLU’NDAN MÜDÜR KALKAN’A DESTEK

Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan’a Şoförler Odasından sonra, bir destekte Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hanifi Ekremoğlu’ndan geldi.

EKREMOĞLU’NDAN MÜDÜR KALKAN’A DESTEK
29-11-2023 16:42
29-11-2023 16:44
Google News

Batman halkına ve esnaflarına hizmette kusur etmeyen, gecesini gündüzüne katan bütün kurum amirlerinin arkasında duracaklarını belirten Başkan Ekremoğlu, Devlet büyüklerinden Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan’ın görevine iade edilmesini istedi.

“GÖREVDE LİYAKAT VE HİZMET ESES ALINMALI”

Kurum Müdürlerinin görevlerinde liyakatleri ve hizmette kusur etmemelerinin baz alınması önemlidir. Buda bizim kırmızı çizgimizdir diyen Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hanifi Ekremoğlu “Batman Ticaret İl Müdürümüz Sayın Şehmus Kalkan mesai kavramı olmadan vatandaşlara, esnaflara ve bütün kurumlara sahip çıkıyordu. Kim memleketimiz, halkımız ve devletimiz için taş üstüne taş koyuyorsa bizde onun yanındayız. Böylesi çalışkan, liyakatli ve özverili çalışan Sayın Kalkan’ın görevden alınmasını şaşkınlıkla izledik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, İlimizin vekillerinden ve devlet büyüklerimizden ricamız, Ticaret İl Müdürümüz Sayın Şehmus Kalkan’ın tekrar görevine iade edilmesini rica ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Ekremoğlu ayrıca ‘Nasıl ki; görevini yapan kurum Müdürleri ve amirlerimizin arkasında durmuşsak, aynı şekilde görevlerini yapmayanlarında karşısında olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA