USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ELEKTRİK VE KAYNAK ATÖLYELERİ ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYOR

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; elektrik, kaynak ve marangoz atölyeleri ile Belediye hizmet birimlerinin sorunlarını çözmenin yanı sıra vatandaşlardan gelen talepleri de karşılıyor.  

ELEKTRİK VE KAYNAK ATÖLYELERİ ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYOR
06-05-2024 15:51
06-05-2024 15:52
Google News

Sokak hayvanlarının tedavi, bakım ve rehabilitasyonunun yapıldığı Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Tedavi Bakım  ve Rehabilitasyon Merkezinin giriş tagı ve çevre aydınlatmasını yapan Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik atölyesi ekipleri, rehabilitasyon merkezindeki hayvanlar için daha güvenli bir alan oluşturdu.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik atölyesi vatandaşların yoğun talepte bulunduğu başta Petrol Mezarlığı olmak üzere şehir merkezindeki mezarlıkların aydınlatma sorununu da çözüme kavuşturdu.

 Çarşı Mahallesi Taziye Evi’nin avlusunun gece saatlerinde madde bağımlıları tarafından kullanıldığı gerekçesiyle taziye evine demir kapı yapılması talebinde bulunan mahalle sakinlerinin talebine olumlu yanıt veren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Kaynak Atölyesi ekipleri, taziye evinin avlu kapısına demir sürgülü kapı yaparak avlunun madde bağımlıları tarafından kullanılmasının önüne geçti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA