USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GIDA DENETİMLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi bünyesinde kurulan gıda denetim ekipleri ilimizde kayıtlı yaklaşık 2450 Gıda İşletmesinde yapılan denetimler aralıksız olarak devam etmektedir.

GIDA DENETİMLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
29-08-2023 13:40
Google News

Batman İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın'ın talimatı ile ilimizde bulunan ekmek ve ekmek çeşitlerinin üretim ve satışının yapıldığı işletmelerde rutin denetimlerin dışında ekmeklerde gramaj kontrolü ile insan sağlığını etkileyecek asgari teknik ve hijyen şartlarını sağlayıp sağlamadığını kontrol etmek açısından ilave denetimler yapılmaktadır.

İl Müdürü Mehmet Aydın “Gıda zincirinin tüm aşamalarında tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması noktasında azami bir hassasiyet gösteriyoruz. Müdürlüğümüz tarafından yapılan denetimlerimiz yıl boyunca devam edecek olup her tüketicinin aynı zamanda birer kontrol görevlisi edasıyla işletmelerde karşılaştığı olumsuzlukları Alo 174 İhbar hattımıza bildirmelerini önemli buluyoruz. Alo 174 Gıda hattına yapılan şikâyet ve ihbarlar takip denetimleri şeklinde yürütülmektedir” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?