USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GİRİŞİMCİ KADINLARDAN KAYMAKAMA ZİYARET

Hazo Üreten Girişimci Kadın Kooperatif Başkanı ve Üyeleri, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör’ü makamında ziyaret etti.

GİRİŞİMCİ KADINLARDAN KAYMAKAMA ZİYARET
10-12-2023 12:18
10-12-2023 12:23
Google News

Yeni kurulan ve daha önce Kozluk Şehr-i Zor Gastronomi ve Yöresel Ürünler Festivalinde etkin rol oynayan Hazo Üreten Girişimci Kadın Kooperatifi Kaymakam Güngör’ü ziyaret etti. 

Ziyarette Kooperatif Başkanı Neşe Baran; her anlamda üretici olan kadınlarımızın el emekleri ile ürettikleri ürünleri değerlendirerek aile bütçelerine katkı sağlamalarına vesile olmak ve yöresel ürünlerimizin üretilip tanıtılarak  ilçe ekonomisi ve tanıtımına da katkı sağlayacaklarını ve kadınlarımızın ev hanımlığından üretici konumuna geçmeleri için bir fırsat oluşturduklarını belirtti. Kooperatif Başkanı Baran, Kaymakam Güngör’e yapacakları çalışmalar hakkında bilgi vererek kadın emeğine büyük destekleri ve Kozlukta ilk defa yapılan festivallerde kadın üreticilere geniş imkanlar sağladıkları için teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Kaymakam Güngör, yaşamın her alanında, her sektörde daha aktif, daha üretken ve daha güçlü bir şekilde yer alan tüm kadınların destekçisi olmaya devam edeceklerini belirtti. Kaymakam Güngör, kurulan kooperatifin kadın emeğini temsilen İlçeye hayırlı olmasını temenni etti.
Hazo Üreten Girişimci Kadın Kooperatif Başkanı Neşe Baran ve üyeler ise nazik kabulü ve destekleri için Kaymakam Güngör’e teşekkürlerini iletti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?