USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İLAÇLAMA EKİPLERİ İŞ BAŞINDA

Batman Belediyesi, 2023 sezonu haşere ile mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İLAÇLAMA EKİPLERİ İŞ BAŞINDA
01-06-2023 16:26
01-06-2023 16:27
Google News

Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü, tam donanımlı araçlarla Batman’ın tüm sokaklarında ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sinekle mücadele kapsamında kent merkezinde bulunan tüm mahallelerde toplam 10 ilaçlama ekibi, programa alınan mahallelerin yanı sıra Atatürk Parkı, 8 Mart Kadın Parkı, Şerzan Kurt Parkı, Kine Em Parkı, Aram Tigran Parkı, Salih Özdemir Parkı, Sağlıklı Yaşam Parkı, Karabağ Parkı ve Su Parkı gibi yeşil alanlarda gün içerisinde taral yüklü araçlarla sivrisinek, buğday biti ve benzeri haşerelere karşı ilaçlama çalışmasını titizlikle yürütüyor.

Ekipler; baca ilaçlama çalışmasının yanı sıra, bodrum, gölet, haşere üreme alanları ve akrep şikâyetlerini de yerinde değerlendirerek ilaçlama çalışmalarını farklı alanlarda da eksiksiz sürdürüyor.

Bilinenin aksine gündüz ilaçlamasının etkisinin daha fazla olduğuna dikkat çeken Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü, kent merkezinde karasinek vakalarının hayvansal gübrelerden kaynaklandığını belirtti.

Vatandaşların her türlü istek ve şikayetlerini Batman Belediyesi Alo 153 numaralı Beyaz Masa hattına kayıt yaptırabilecekleri belirtildi.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA