Yoğun bir tempo ile seçim çalışmalarını sürdüren Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Belediye Eşbaşkan adayı Songül Korkmaz, HDP Batman Milletvekilleri Ayşe Acar Başaran, Feleknaz Uca ve partililerle birlikte Kadın Doğum Hastanesini ziyaret ederek Yeni Doğan Ünitesinde doğum yapan kadınlarla sohbet etti.
‘ANNELİĞİN KUTSALLIĞI’
Yaklaşan 8 Mart Emekçi Kadınların gününü kutlayan Belediye Eşbaşkan adayı Songül Korkmaz, her şeyden önce kadının anne olmasının kutsallık anlamında en önemi değere sahip olması açısından kaçınılmaz olduğunu belirtti.
EŞBAŞKAN ADAYI KORKMAZ KARANFİL DAĞITTI
Batman Milletvekilleri Ayşe Acar Başaran, Feleknaz Uca ve beraberindeki partili meclis üyeleriyle birlikte hastanede tedavi görenlere 8 Mart dolayısıyla karanfil dağıtan Belediye Eşbaşkan adayı Korkmaz’a yoğun ilgi gösterildi.
VEKİLLER: TOPLUMU KADINLAR ÖZGÜRLEŞTİRECEK
Kadınların, 8 Mart’ını kutlayan HDP Milletvekilleri Acar Başaran ve Uca ise kadın emeğinin toplumsal özgürlük için en değerli çaba olduğuna dikkat çekerek 31 Mart belediye seçimleri için Belediye Eşbaşkanı Songül Korkmaz’ın desteklenmesi gerektiğini vurguladılar.
