USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

“KAYYIM DARBESİNİ BİR KEZ DAHA ALAŞAĞI EDECEĞİZ”

DEM Parti Batman Belediye Eş Başkan Adaylarından Gülistan Sönük ve Heyetinin Sigorta Caddesinde bulunan esnaf ziyareti, esnafların yoğun ilgisiyle karşılandı. Esnafın sorunlarına dinleyen Eş Başkan Adayı Sönük “Öncelikle esnafımızın Ramazan ayını tebrik ediyoruz, biz esnafımızın dertlerini ve şikayetlerini biliyoruz, buna yönelik çalışmalarımızı ve Belediye Başkanlığı çerçevesinde planlarımızı konuştuk”

“KAYYIM DARBESİNİ BİR KEZ DAHA ALAŞAĞI EDECEĞİZ”
11-03-2024 16:09
Google News

DEM Parti Batman İl Örgütü seçim çalışmaları kapsamında Sigorta Caddesi Esnaflarına çıkarma gerçekleştirdi. DEM Parti İl Eş Başkanları, Dem Parti Merkez İlçe Eş Başkanları, Dem Parti İl Örgütü ve çok sayıda yurttaşın katılımıyla, SGK Caddesi, Komando ve Eski Havaalanı Yolu Üzeri esnaf ziyareti gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleşen esnaf ziyaretinde özlemi çekilen kareler ortaya çıktı. Belediye  Eş Başkanlığına talip olan eş başkanların esnaf ile olan beraberliğini, samimi diyalogları sık sık karelere yansıyacak gibi. Gençlerin ilgisini çeken ziyarette ; ' DEM gelecek DEVRAN dönecek' , 'Direne Direne Kazanacağız' , 'Kayyımlar Gidecek Halklar Gelecek' , ... Gibi coşkulu sloganlarıyla heyete eşlik ettiler.

“BİZ HİÇ BİR ZAMAN ESNAFI UNUTMADIK”

Esnaf ziyareti programı kapsamında heyete eşlik eden halkın şarkıları ve sloganları büyük coşkuya yol açtı. Belediye Eşbaşkan Adayı Gülistan Sönük “Esnafın derdiyle dertleneceğiz, Kayyım Politikalarının esnafa vermiş olduğu zararın farkındayız, bu bağlamda yönetimimiz içerisinde doğrudan esnafımızı dinleyeceğimizi, sorunların doğrudan muhatap olacağımızı esnafımıza deklere ediyoruz. Esnafımızdan selamımızı hiç bir  zaman eksik etmeyeceğiz”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?