USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KİTAP OKUMA NOKTASINDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, kitap ve okuma kültürü çalışmaları kapsamında Kitap Okuma Noktası'nı ziyaret eden Batman Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.        

KİTAP OKUMA NOKTASINDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
11-12-2023 13:33
11-12-2023 13:35
Google News

Kitap Okuma Noktası'nı ziyaret eden öğrencilerle bir araya gelen Müdür Kurtaran, öğrencilerle kitap okumanın önemi üzerine bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilere düzenli kitap okumanın, bireyin kişisel gelişimine ve başarılı olmasına katkı sağlayacağını vurgulayan Müdür Kurtaran, bilgiye ulaşmanın en etkili ve kolay yolunun kitap okuma olduğunu ifade etti.

KİTAP OKUMAK TECRÜBELERE HIZLA ULAŞTIRIR

Müdür Kurtaran, bir kitabı yazmanın yazarının bazen yıllarını aldığına işaret ederek, kitap okumanın bu emeklerin kısa sürede öğrenilmesine olanak tanıdığını belirtti. Kitapların içerdiği bilgileri birkaç gün gibi kısa bir sürede okuyarak, yıllar süren birikim ve tecrübelere hızla ulaşmanın değerini vurguladı. Öğrencilere; kitapların dünyalarını genişlettiğini, hayal güçlerini geliştirdiğini ve yaşamın farklı yönlerini keşfetmelerine yardımcı olduğunu söyleyen Müdür Kurtaran, kitap okumanın bir alışkanlık haline getirilmesinin öğrencilerin başarılarına olumlu katkı sağlayacağını belirtti.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?