USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

‘KOZLUK 100 MİLYON SAYFA OKUYOR’ PROJESİ BAŞLADI

Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör’ün koordinasyonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kozluk 100 Milyon Sayfa Okuyor’ projesi başlatıldı.

‘KOZLUK 100 MİLYON SAYFA OKUYOR’ PROJESİ BAŞLADI
31-03-2023 16:24
31-03-2023 16:25
Google News

Proje kapsamında; Okuyan, okumayı seven, araştıran, öğrenen kültürlü bir neslin yetiştirilmesi, Öğrencilerin okumaya teşvik edilip okuma alışkanlığının kazandırılması, Öğrencilerimize arkadaşlarıyla ve aileleriyle kaliteli ve verimli zaman geçirme olanağının sağlanması, Öğrenci ve velilerin kitap okumanın faydalarını yaşayarak gözlemlemesi, İlçede yaşayan vatandaşların okuma kültürünün oluşmasının sağlanması amacıyla okullarda ki öğrencilerin ve Kozluklu vatandaşların birlikte eş zamanlı olarak okuma etkinlikleri gerçekleştirilecektir.
Tüm öğretmen, öğrenci ve Kozluklu vatandaşlar hep birlikte okumaya davet edildi.

 Proje ile ilgili Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör “Okumak, alışkanlıkların en asilidir. Biz çocuklarımızın bu en asil alışkanlığı kazanmaları ve sürdürmeleri için Okuma Projemizi yürütüyoruz. Bu projemizde yalnızca okuma alışkanlığını çocuklarımızın hayat anlayışlarının vazgeçilmezi yapmakla kalmıyor, aynı zamanda ailelerimizin de bu etkinliğe katılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bu sayede çocuklarımızın zihinlerinde güzel fikirler, farklı bakış açıları belirirken çocuklarımızın kendine güveni tam, dil becerileri gelişmiş bireyler olarak topluma katılmasını istiyoruz. Hedefimize ulaşmak, hatta belirlenen hedefleri geçmek için Kozluk' ta tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi, velilerimizi, tüm kurumlarımızı, tüm halkımızı bizimle kitap okumaya davet ediyoruz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA