USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kurtaran’dan İlçelere ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran Hasankeyf ve Gercüş İlçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Kurtaran’dan İlçelere ziyaret
05-11-2018 18:05
Google News

HASANKEYF İLÇE ZİYARETİ
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ilk önce Hasankeyf İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hasankeyf Kaymakamlığını ziyaret etti. Hasankeyf Kaymakamı Haluk Koç’u makamında ziyaret eden Kurtaran’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tanrıverdi eşlik etti. Kurtaran, daha sonda Hasankeyf İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Okulu gezen Kurtaran kütüphanede ders işleyen öğrencilere kitap hediye edip bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Kurtaran, son olarak öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. Okul ziyaretinin sonunda öğretmenlere kitap hediye edip onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
GERCÜŞ İLÇE ZİYARETİ
Kurtaran, Hasankeyf ilçe ziyaretinin ardından Gercüş ilçesine geçerek burada Gercüş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ve Gercüş Kaymakamlığını ziyaret etti. Gercüş Kaymakamı Mevlüt Şekerci’yi ziyaretinde Kurtaran’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Siraç Badur eşlik etti. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Öğretmenevindeki çalışmaları yerinde inceleyen Kurtaran daha sonra Şehit Kadri Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesini gezdi kütüphaneyi inceledi ve burada okul müdürlerine verilen kapsayıcı eğitim seminerini ziyaret ederek 2 hafta sürecek olan eğitim hakkında Okul Müdürü Abdullah Akgül ve eğitici Edip Ekmen’den bilgi aldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran; “Değerli arkadaşlar öğretmenlik çok kutsal ve değerli bir meslek, öğretmen sadece bilgi yükleyen değildir. Öğretmen bilgisiyle toplumu aydınlatan her davranışıyla topluma yön veren bir rol modeldir. Öğretmen önce Türkiye’nin en büyük ailesi olan Bakanlığını tanıyacak en sağlıklı ve yeni bilgiyi Bakanlığından öğrenecek, sonra müdürlüğünü, okulunu ve çevresini tanıyacak. Kendisine emanet edilen çocukları geleceğe en iyi şekilde hazırlayacak, onlara ufuk kazandıracak aynı zamanda öğrencilerini milli ve manevi değerleri bilen ve yaşayan birer fert olarak yetiştirecek. Çok iyi eğitim almış bir fert eğer iyi bir insan olarak yetiştirilmemişse yarın kendi toplumunu ve insanlığı hedef alacak biz bunu 15 Temmuz’da ülkemizi hedef alan hain kalkışmada gördük. Onun için biz çocuklara bilgiyi öğretirken davranışlarımızla ve yaşantımızla onlara iyi birer insan olmayı da öğreteceğiz. Biz toplumun her durumundan sorumlu eğitimcileriz, onun için öğretmen sürekli kendini geliştiren, kendini tekâmüle doğru götüren bir yaşantı içinde olmalıdır. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA