USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KURTARAN, KİTAP OKUMA NOKTASINDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Emekli Öğretmen Eğitimci-Yazar Misbah Eratilla, kitap ve okuma kültürü çalışmaları kapsamında Kitap Okuma Noktasını ziyaret eden Şehit Öğretmenler Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldiler.

KURTARAN, KİTAP OKUMA NOKTASINDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
01-04-2024 13:15
01-04-2024 13:16
Google News

Kitap Okuma Noktasını ziyaret eden öğrencilerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, öğrencilerle kitap okumanın önemi üzerine bir sohbet etti. Öğrencilere düzenli kitap okumanın, bireyin kişisel gelişimine ve başarılı olmasına katkı sağlayacağını vurgulayan İl Müdürü Kurtaran, bilgiye ulaşmanın en etkili ve kolay yolunun kitap okuma olduğunu söyledi.

Öğrencilere; kitapların dünyalarını genişlettiğini, hayal güçlerini geliştirdiğini ve yaşamın farklı yönlerini keşfetmelerine yardımcı olduğunu söyleyen İl Müdürü Kurtaran, kitap okumanın bir alışkanlık haline getirilmesinin öğrencilerin başarılarına olumlu katkı sağlayacağını belirtti. 

Kitap Okuma Noktası'nda gerçekleşen etkinliğe katılan Eğitimci Yazar Misbah Eratilla da öğrencilerle son yazdığı Anne Baba adlı kitabı üzerine söyleşi yaptı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA