USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

LGS TÜRKİYE 1.Sİ BATMAN FİNAL OKULLARINDAN

Fırat Roni Sal, tüm soruları doğru yanıtlayıp 500 tam puan alarak LGS'de Türkiye birincisi oldu.

LGS TÜRKİYE 1.Sİ BATMAN FİNAL OKULLARINDAN
25-06-2023 12:54
25-06-2023 12:55
BATMAN
Google News

Birinci olan Fırat Roni Sal’a okulda ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde Batman Final Eğitim Kurumları Bölge Yöneticisi Ramazan Bozkurt, Genel Koordinatör Orhan Alp, Ortaokul Müdürü Hilal Çetin ve diğer yöneticiler bulundu.

“BİLİMİN IŞIĞINDA FAYDALI BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ”

LGS'de tüm soruları doğru olarak cevaplayarak Türkiye Birincisi olan öğrenciyi tebrik eden Batman Final Okulları Genel Koordinatörü Orhan Alp, Final Eğitim Kurumları’nın sınavlardaki başarısını artık kimse tartışmıyor. Sloganımız olan “Yaşam ve Sınav Başarısı” ilkesi eğitim modelimizin temelini oluşturuyor. Bu başarıyla da Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan okulumuzun başarıları öğrencimiz aracılığıyla bir kez daha ulusal alana ulaşmış oldu. İfadelerini kullandı.

Ortaokul Müdürü Hilal Çetin “Açıkçası bu başarıyı bekliyorduk, çünkü bu başarımızı tamamen çağdaş eğitim öğretim yaklaşımları, güncel yöntem ve tekniklerle eşgüdümlü planladığımız programlarımızla ve bireysel takiple sağlıyoruz.Çocuklarımızı sistemli bir şekilde sınavlara hazırlıyoruz. Bu başarı bir takım başarısıdır.İdarecisinden öğretmenine, velimizden okulumuzu temizleyen hijyen ekibimize kadar ailemizin üstün emeklerinin karşılığıdır. Sadece birinci olan öğrencimiz değil sınava giren tüm öğrencilerimiz iyi sonuçlar elde ettiler. Öğrencilerimizi kutluyorum, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, velilerimizi, tebrik ediyorum. Öğretmenlerimiz tercih döneminde de okulumuzda öğrencilerimize rehberlik edecekler” dedi.

LGS 2023 Türkiye birincisi Fırat Roni Sal ise okulda herkesin topluca çalıştığını, öğretmenlerinin ve mentörlerinin elinden geleni yaptığını ve ailesinin de desteğiyle bu başarıya ulaştığını söyledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA