USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MESİRE ALANI AĞAÇLANDIRILDI

Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, Alıçlı Mesire Alanında incelemelerde bulunarak fidan dikti, peyzaj çalışmalarına yardım etti.

MESİRE ALANI AĞAÇLANDIRILDI
27-11-2023 23:17
27-11-2023 23:18
Google News

500 adet ağaçlandırma çalışması yapılan mesir alanı için yeni bank ve kamelya kurulumu da yapıldı.

Ağaçlandırma çalışması için 300 kamyon toprak getirilen mesire alanına 500 adet çınar fidanı dikildi. Fidan dikiminin ardından mesire alanı çevre düzenlemesi için kamelya ile bank kurulumu yapıldı. Mesire alanında taş temizliği yapılarak toprak tefsiye edilen alanlara bank be kamelyalar yerleştirildi.

Ağaç dikimi ve peyzaj çalışmalarına katılan Kaymakam Güngör “Bu mesire alanımızın tamamını kamu personelimizin emekleriyle oluşturduk. Mesai arkadaşlarımız kendi görev alanlarına girmese dahi, bir dayanışma örneği göstererek alanda bir bir fiil çalışarak, bu güzel mesire alanımızı oluşturdu.

Vatandaşlarımızın daha güzel, modern ve kullanışlı bir alanda vakit geçirmeleri için çevre düzenlemelerinin, çimlendirme ve peyzaj çalışmalarının planlama dahilinde devam edeceğini, alandan daha çok vatandaşımızın yararlanması için kamelya sayısının arttırıldığını ve ağaçlandırma çalışması ile de ilerleyen yıllarda doğa ile iç içe yemyeşil bir ortamda olmaları için hemşerilerimize olanak sağladık” dedi.

Hatıra fotoğrafı ile son bulan fidan dikim etkinliğine Kaymakam Ekrem Güngör, jandarma ve belediye personeli ile güvenlik korucuları katılım sağladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA