USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

MESLEK LİSELİLERDEN DEPREMZEDELER İÇİN KERMES

Batman Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘Meslek Liseliler Hayata Dokunuyor’ temasıyla depremzedelere destek için kermes düzenledi.

MESLEK LİSELİLERDEN DEPREMZEDELER İÇİN KERMES
09-03-2023 17:18
09-03-2023 17:19
Google News

Depremzedeler yararına okul bahçesinde düzenlenen kermes ürünlerinden elde edilecek gelir Batman'da yurtlarda kalan depremzedelere bağışlanacak.

Okul Müdürü İrfan Coşkun “6 Şubat'ta ülkemizde meydana gelen deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Geride kalan vatandaşlarımıza da Allah'tan sabır diliyoruz. Okulumuz Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte geliri depremimize Derelere bağışlanmak adına okulumuzda bugün bir kermes düzenledik.  Kermesten elde edilen gelir Okulumuz rehber öğretmenleri aracılığıyla yurtlarda kalan depremzedelere dağıtılacak.  Bu projede bu kermeste emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve basın mensuplarına teşekkür ediyoruz. Tekrardan ülkemizin başı sağ olsun Allahu Teala bir daha böyle bir afeti ülkemize yaşatmasın" dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA