USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİNDEN İLİMİZE ZİYARET

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesinin kapanış töreni için bölgemizde bulunan Bolu, Balıkesir, Edirne, Kocaeli, Bingöl ve Malatya İl Milli Eğitim Müdürleri ilimizi ziyaret ettiler.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİNDEN İLİMİZE ZİYARET
30-11-2022 16:27
30-11-2022 16:29
BATMAN
Google News

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürvekili Haluk Çakan, Malatya İl Milli Eğitim Müdürvekili  Behçet Bakır; Batmanİl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran refakatinde ilimizi ziyaret ettiler.

İlk olarak Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Kitap Okuma Noktası'nı ziyaret ettiler. Kitap Okuma Noktasını gezen İl Müdürleri görevli öğretmenlerden Kitap Okuma Noktası'nda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra İl Müdürlüğümüzü ziyaret eden İl Müdürleri, İlimizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Son olarak tarihi antik kent Hasankeyf ilçesini ziyaret eden İl Müdürleri, İlçe kaymakamlığını ziyaret edip Kaymakam Şenol Öztürk ile bir süre sohbet ettiler.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA