USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MUSTAFA KUTLU’NUN HAYATI ANLATILDI

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi kapsamında, Batman Sosyal Bilimler Lisesi okuma grubu öğrencileri tarafından ‘Türk Hikâyesinin Yarım Asırlık Güçlü Sesi: Mustafa Kutlu’ konulu bir panel düzenlendi.

MUSTAFA KUTLU’NUN HAYATI ANLATILDI
27-05-2023 15:28
BATMAN
Google News

Panel, okulun konferans salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Vesile Sencer'in sunuculuğunu yaptığı panelin başkanlığını Eylül Yıldırım üstlendi. Panelistler, farklı konu başlıklarında Mustafa Kutlu'nun eserlerini ele aldılar.

Elif Demirel ‘Mustafa Kutlu Eserlerinde Modernleşme’, Meryemce GÜL ‘Mustafa Kutlu Eserlerinde Toplum Hayatı’, Dilan Kümet ‘Mustafa Kutlu Kitaplarında Yalnız Erkekler’, Zehra Yılmaz ‘Mustafa Kutlu Eserlerinde Kadın’ ve Nurşin Saraç ise ‘Kutlunun Eserlerine Genç Bakış’ konularında sunumlarını gerçekleştirdiler.

Panelistlerin sunumlarının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, öğrencilere teşekkür ederek konuşma yaptı.

Müdür Kurtaran, öğrencilerin keyifli bir sunum gerçekleştirdiğini belirterek derinlemesine öğrenmenin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Anadolu Mektebi projesinde gençlerin çok sayıda yazarı okuyarak uzmanlaştıklarını ve büyük katkı sağladıklarını ifade etti. Okumanın bireyin iş hayatında, aile kurma sürecinde ve insanlarla ilişkilerinde büyük fayda sağladığını vurgulayan İl Müdürü Kurtaran, sosyal bilimler liselerinin topluma öncülük ettiğini ve okuma bilincine önem verdiklerini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, program panelist öğrencilere teşekkür belgelerini verip kitap hediye etti. Program çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA