USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

ÖĞRENCİLER KANTİN BULUŞMALARINDA TALEPLERİNİ İLETİYOR

Batman Üniversitesinin öğrenci odaklı olmasına ve hayata geçirilen her projenin öğrencilerin düşünülerek tasarlanmasını sağlayan Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, ‘Kantin Buluşmaları’ ile öğrencilerle sık sık bir araya gelerek onların taleplerini dinliyor.

ÖĞRENCİLER KANTİN BULUŞMALARINDA TALEPLERİNİ İLETİYOR
09-12-2022 11:37
09-12-2022 11:39
BATMAN
Google News

Gerçekleşen buluşmada Rektör Demir, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İslami İlimler Fakültesi öğrencileriyle buluştu.

DİLEK-ŞİKÂYET KOMİSYONU TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLEN BİRÇOK TALEBİN UYGULAMAYA GEÇİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen buluşmalarda öğrencilerle çay içen ve sohbet eden Rektör Demir, öğrencilerin geleceklerine ve üniversitemize dair önerilerini dinleyerek hayata geçirilebilecek olanların üniversitede kurulan Dilek-Şikâyet Komisyonu tarafından değerlendirildiğini söyledi. 

REKTÖR DEMİR “BU BULUŞMALARLA YÖNETİM İLE ÖĞRENCİ ARASINDAKİ İLETİŞİMİN DAHA SAĞLIKLI BİR DURUMA GELDİĞİNİ GÖZLEMLEDİK”

Kantin Buluşmaları sayesinde öğrencilerin üniversite yönetimine aracısız ulaştıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. İdris Demir, bu buluşmalarla yönetim ile öğrenci arasındaki iletişimin daha sağlıklı bir duruma geldiğini gözlemlediklerini söyledi.

Üniversitelerini geliştirmek ve daha iyi noktalara taşımak adına, öğrencilerden çok farklı fikir ve projelerin geldiğini belirten Rektör Demir, öğrencilerden gelen her fikrin not edildiğini ve gerçekleşmesi muhtemel taleplerin titizlikle değerlendirildiğini vurguladı.

Öğrencilerle bir araya gelinen etkinliklerin artırılacağını kaydeden Rektör Demir, Batman Üniversitesi öğrencilerinin geleceklerine olumlu katkı sağlayacak, özgüvenlerini ve motivasyonlarını artıracak her türlü çalışmayı gündemlerinde tutmaya ve hayata geçirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA