USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ÖĞRENCİLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

Batman Atatürk İlkokulu Öğrencileri Diş Sağlığı Bilinci İçin Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde diş sağlığının önemini kavramak ve dişlerini nasıl koruyacakları konusunda bilgi edindiler.

ÖĞRENCİLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ
25-04-2024 00:55
25-04-2024 00:58
Google News

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk İlkokulu öğrencileri, diş sağlığının önemini kavramak ve dişlerini nasıl koruyacakları konusunda bilgi edinmek amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ni ziyaret ettiler.

Diş hekimleri, öğrencilere oral hijyen eğitimi vererek ağız ve diş sağlığının önemini vurguladılar. Özellikle, diş sağlığının genel vücut sağlığı için ne kadar kritik olduğunu açıklayarak, diş tedavisinde kullanılan araç ve gereçleri tanıttılar. Öğrenciler, bu araçları yakından inceleme fırsatı buldular.

Ziyaretin sonunda,  hastane başhekimi Dt. Masum Ekinci, etkinliğe katılan öğrencilerin, diş sağlığına olan dikkatlerini artırmak ve düzenli bakım alışkanlığı kazanmalarını teşvik etmek amacıyla diş fırçası ve diş macunu hediye etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA