USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

ÖMER DİLBER, MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU

İYİ Parti Batman Merkez ilçe Başkanlığı seçimleri yapıldı.

ÖMER DİLBER, MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
09-01-2023 08:50
08-01-2023 16:11
BATMAN
Google News

Tek listeyle gidilen seçimlere önceki dönem Gercüş ilçe Başkanı olan Ömer Dilber seçildi. Merkez ilçe Başkanlığında yapılan seçimlere İYİ Partili delegeler büyük ilgi gösterdi. Divan Başkanlığını İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar yaptı. Merkez ilçe Başkanlığının Batman ve İYİ Parti için hayırlara vesile olmasını dileyen Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, her geçen gün güçlenmeye devam ettiklerini söyledi.

Başkan Çelik “Batman İYİ Parti ailesi bütün Türkiye’de olduğu gibi büyümeye ve güçlenmeye devam ediyor. İlçelerimizin yanı sıra ve merkez ilçe kongrelerimizi yaptık. Kısa zamanda kalan 2 ilçemizi de bitirip, Beldelerimize de el atacağız. Kapımız İYİ Parti ailesine katılım sağlamak isteyen herkese açıktır“ diye konuştu.

Merkez ilçe Başkanlığına seçilen Ömer Dilber ise, kendisini bu görev layık gören İl Başkanı Kısmet Çelik’e ve oy veren delegelere teşekkür etti.

MERKEZ İLÇE YÖNETİM KURUMU

Ömer Dilber Başkanlığında yapılan Merkez ilçe seçimlerinde ise Ramazan Çelik, Sinem Çelik, Vedat Aydın, Osman Çam, Abdulsamet Yaşatan, Özgür Çelik, Abdürrahim Çihangir, İbrahim Batıhan, Bilal Çelik, Hüseyin Dilber, Ferzende Çelik, Ziver Ekinci, Yunus Kayık, Kübra Dilber, Turan Taşan, Serhat Çelik, Melek Işık ve M. Emin Bayhan yönetim kurulu asil üyeliklerine seçildiler.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA