USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

PAZARI ESNAFINA ZİYARET

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve beraberinde ki heyet ile birlikte Pazar ziyaret ederek Milletvekili Serkan Ramanlı’nın selamlarını ilettiler.

PAZARI ESNAFINA ZİYARET
27-05-2023 15:15
27-05-2023 15:22
Google News

Mazbatasını alan Serkan Ramanlı’nın milletvekili olarak seçilmesini sağlayan halka teşekkür etmek için dağıtılan mektuplar Cuma pazarına alışverişe gelen vatandaşlara dağıtıldı. Serkan Ramanlı’nın teşekkür mektubunu halka dağıtan HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ziyaretler esnasında halkın ihtiyaç ve sıkıntılarını dinledi.

Pazar esnafının yoğun ilgisi ile karşılaşan M. Şerif Durmaz vatandaşlar ile hasbihal etti. Serkan Ramanlı’nın meclise gitmesine çok sevinen birçok vatandaş yerel ve genel sorunlarının Serkan Ramanlı ile birlikte çözüleceğinden ümitli olduklarını belirttiler.

Dağıtılan teşekkür mektuplarından dolayı sevinçlerini dile getiren bazı vatandaşlar “Seçim olmadan önce de ziyaretlerinizi yapıyordunuz. Seçim bitti kazandınız yine yapıyorsunuz” ifadelerini kullandılar.

Pazar ziyaretinden sonra Dostlar Caddesi esnafını ziyaret ederek teşekkür mektuplarını kendilerine ilettiler. Esnaf ziyaretlerden memnun kaldıklarını belirterek ziyaretlerinden dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA