USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

‘RAMAZAN VE ZEKAT İYİLİK BULUŞMALARI’ DÜZENLENİYOR

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı koordinesinde ülke genelinde ‘Ramazan ve Zekat İyilik Buluşmaları’ düzenleniyor.

‘RAMAZAN VE ZEKAT İYİLİK BULUŞMALARI’ DÜZENLENİYOR
30-03-2023 15:53
Google News

Batman İl Müftüsü Nihat Kök ile birlikte ilk olarak Süveybe Ana KYK Kız Yurdunda depremzedelerle bir araya gelen Alpkıray ardından Radyo Programında ‘Ramazan ve Dayanışma’, ‘Ramazan ve Zekat’ konularında sohbet verdi. Ramazan ve Dayanışma'nın Ana tema olarak işlendiği programda Diyanet İşleri başkanlığının deprem bölgesindeki çalışmaları, İslam Ülkelerinin Türkiye'ye desteği ve Zekat çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Batmanlı hayırseverler, kanaat önderleri ve Din görevlileri ile İyilik Sofrası’nda bir araya gelen Alpkıray ve Demir, Özellikle asrın felaketi olan 11 ilimizi vuran depremlerin ardından dayanışmaya en çok ihtiyaç duyulan zamanda olduğunu belirterek, Bu sebeple ilimize gelen depremzedelere kucak açıp, gerekli desteği vermek gerektiğiyle ilgili istişarede bulundular.

Şevket Başak Camii’nden Merkezi sistemle sohbet ve Necat Nasıroğlu Hafızlık Yatılı Kur’an kursunda bulunan öğrencileri ziyaret eden Alpkıray son olarak Merkez Ulu Cami kürsüsünde ‘Dayanışma Ayı Ramazan’ konulu sohbet verdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA