USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

REKTÖR DEMİR’DEN REKTÖR ÖZCOŞAR’A ZİYARET

Bölge Üniversiteleriyle iş birlikleri geliştirmeyi ve ortak çalışmalar yürütmeyi önemseyen Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı ziyaret etti.

REKTÖR DEMİR’DEN REKTÖR ÖZCOŞAR’A ZİYARET
31-01-2023 00:45
31-01-2023 00:46
BATMAN
Google News

Rektör Özcoşar’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette, iki üniversite arasında hayata geçirilebilecek iş birlikleri ve ortak çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

REKTÖR DEMİR “ÖĞRENCİLERİN BAŞARI ORANLARINDA ÖNEMLİ BİR YÜKSELME SAĞLANDI”

İki üniversitenin de TRC3 bölgesindeki şehirlerde bulunmaları nedeniyle Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından yürütülen ‘TRC3 Bölgesinde Genç İstihdamının Teşviki Teknik Destek Projesi’ kapsamında iş birliği yaptıklarını hatırlatan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, benzer iş birlikleri geliştirmeyi önemsediklerini dile getirdi.

Batman Üniversitesinin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması konusunda enerji alanında pilot üniversite seçilmesinin ardından enerji alanında gerçekleştirilen önemli çalışmalardan bahseden Rektör Demir, öğrenci odaklı projelere yoğunluk vermelerinin eğitimin niteliğinde ve öğrencilerin başarı oranlarında önemli bir yükselme sağladığına dikkat çekti. Gösterdiği nezaket ve misafirperverlikten dolayı Rektör Özcoşar’a teşekkür eden Rektör Demir, çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Demir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özcoşar, Mardin Artuklu Üniversitesi olarak kendilerinin de iki üniversite arasında gerçekleştirilecek iş birliklerini önemsediklerini belirterek Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA