USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

REKTÖR DEMİR’DEN YUNUS EMRE ENSTİTÜSÜ’NE ZİYARET

Batman Üniversitesini temsilen yaptığı tanıtıcı gezi ve ziyaretlerin yanında ikili iş ortaklıklarına da önem veren Rektör Prof. Dr. İdris Demir, Yunus Emre Enstitüsü’nü ziyaret etti.

REKTÖR DEMİR’DEN YUNUS EMRE ENSTİTÜSÜ’NE ZİYARET
29-05-2023 13:13
29-05-2023 13:14
Google News

Enstitü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. A. Kutalmış Yalçın’ı makamında ziyaret eden Rektör Demir, Batman Üniversitesinin çalışmaları hakkında Yalçın’a bilgiler verdi.  

YALÇIN “BATMAN ÜNİVERSİTESİ’Nİ TAKDİR ETMEKTEYİZ”

Türkçe’nin birleştirici bir güç ve kültürel değerlerimizin yapı taşı olduğunu dile getiren Yalçın, Batman Üniversitesine desteklerinin hep süreceğini, bu konuda yapılacak iş birlikleri için hazır olduklarını dile getirdi.

REKTÖR DEMİR “TÜRKÇE ÖĞRETİMİNE OLAN İLGİ MUTLULUK VERİCİ”

Yunus Emre Enstitüsü’nün hem yurtiçi hem yurtdışı bağlantılarında Türk Dili ve kültürünü yayma çalışmalarını takip ettiklerini dile getiren Rektör Demir “Batman Üniversitesi olarak bölüm ve programlarımızla Türkçe eğitim ve öğretimini öğrencilerimize alanında uzman akademisyenlerimizle vermekteyiz. Yabancı uyruklu öğrencilerimize yaptığımız kültürel çalışmalarla Türkçe öğretimini yayarak ülkemize ve kültürümüze adapte olmalarını sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA