USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

REKTÖR DEMİR, SOSYAL BİLİMLER MYO’YU ZİYARET ETTİ

Kurum içi çalışmaları yerinde incelemek ve çalışmalarda gelinen aşamalar hakkında bilgi almak amacıyla Batman Üniversitesi birimlerini ziyaret eden Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

REKTÖR DEMİR, SOSYAL BİLİMLER MYO’YU ZİYARET ETTİ
07-11-2022 22:45
07-11-2022 22:48
BATMAN
Google News

Gerçekleştirilen ziyarette Rektör Demir’i, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ferhat Korkmaz ve öğretim elemanları karşıladı.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde gerçekleştiren çalışmaların yanı sıra hayata geçirilmesi tasarlanan projelerin değerlendirildiği ziyarette, yüksekokul yönetimi ve personel ile fikir alışverişinde bulunuldu. Batman Üniversitesinin bütün birimlerinde yapılan çalışmaları yakından takip eden Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, birimlere gerçekleştirilen ziyaretlerin amaç ve hedefleri hakkında konuştu.

REKTÖR DEMİR “ÖGRENCİLERİN GELECEKLERİ SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA TÜM PERSONEL BÜYÜK FEDAKARLIKLAR GÖSTERİYOR”

Batman Üniversitesini hak ettiği noktaya taşımak için önemli stratejik hedefler belirlediklerini söyleyen Rektör Demir, göreve geldiği günden itibaren fiziki ve altyapı çalışmalarının yanı sıra öğrenci odaklı projelere ağırlık verdiklerini ifade etti. Askıda yemek ve bilet uygulamalarıyla öğrencilere bir nebze de olsa ekonomik destek sağlandığına dikkat çeken Rektör Demir, öğrencilerin başarı oranlarını artıran bu tür uygulamalara devam edeceklerinin altını çizdi. Öğrencilerin geleceklerinin söz konusu olduğu durumlarda tüm personelin büyük fedakarlıklar gösterdiğini kaydeden Rektör Demir, bu gayretlerin ilerde çok olumlu sonuçlara dönüşeceğinin aşikâr olduğunu dile getirdi.

Yapılacak her çalışmanın getirilerinin enine boyuna değerlendirildiğini belirten Rektör Demir, Batman Üniversitesinin lehine olabilecek girişimlerde bulunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA