USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

TED KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ BATMAN ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ

Eğitimin birçok kademesindeki öğrenciler tarafından sık sık ziyaret edilen Batman Üniversitesi, Batman TED Koleji öğrencileri ağırlandı.

TED KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ BATMAN ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ
17-01-2023 11:20
16-01-2023 20:46
BATMAN
Google News

Batı Raman Kampüsü Senato Toplantı Salonunda TED Koleji öğrencileriyle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilerle sohbet ederek onların geleceklerine dair planlarını ve tercih etmek istedikleri bölümler hakkındaki fikirlerini dinledi.

REKTÖR DEMİR “ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ”

Öğrencilere üniversiteyi anlatan Rektör Demir, Batman Üniversitesinde son dönemlerde gerçekleştirilen çalışmaların, öğrenci ve genç odaklı olduğunu dile getirerek Batman Üniversitesinin yeni açılan bölümlerle eğitim kapasitesini daha da artırdığına dikkati çekti.

Batman Üniversitesinde hayata geçirilen projelerle birçok alanda iddialı olmaya başlandığının altını çizen Rektör Demir, adayların Batman Üniversitesindeki öğrenciyi önceleyen çalışmaları ve nitelikli eğitimin verildiği bölümleri daha yakından takip etmeleri önerisinde bulundu. Üniversite olarak Batman’daki her gencin geleceğinin daha aydınlık olması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyleyen Rektör Demir, gençlere ve üniversite adayı öğrencilere kapılarının her zaman açık olduğunu vurguladı.

Öğretmenleri eşliğinde akademik birimleri, kütüphaneyi ve laboratuvarları ziyaret eden öğrenciler, yetkililerden bilgiler alarak üniversiteden ayrıldılar.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA