USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TÜGVA’DAN YAZ OKULU KAPANIŞ PROGRAMI

Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) Batman Ortaokul Yaz Okulu Projesi'nin kapanışı dolayısıyla program düzenlendi.

TÜGVA’DAN YAZ OKULU KAPANIŞ PROGRAMI
31-08-2023 17:09
31-08-2023 17:10
Google News

Ahmet Güneştekin Kültür Merkezinde Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve TÜGVA yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, yaz okulunda eğitim gören öğrenciler Kur'an-ı Kerim okudu, şiir ve ilahiler seslendirdi.

Programda konuşan Milletvekili Nasıroğlu,  bir gelecek inşa etmeye çalıştıklarını belirtti.

Nasıroğlu “Yeni nesillerin gönlüne ve ruhuna uygun bir Türkiye Yüzyılı diyoruz. Batman'ın Yüzyılı diyoruz. Bunu nasıl gerçekleştireceğiz? İşte bu manzarayla gerçekleştireceğiz. Biz çocuklarımıza bir gelecek inşa edeceğiz. Onların onurluca yaşamını sağlayacak ortamlar yaratacağız. Ama bunu bize inanan, inançlı ve kendine güvene bir nesil ile yapacağız. Burada böyle bir nesil görüyorum. Allah'ın izniyle sırtımız yere değmeyecektir” dedi.

Bizlere düşen görev bu çocuklarımıza bu kardeşlerimize iyi bir gelecek hazırlamak ve bunun içinde siyaseten yapmamız gerekenleri yapacağız diyen Nasıroğlu "Bizler bu göreve geldiğimizde şöyle bir taahhütte bulunduk. Dedik ki yapabileceklerimizin sözünü vereceğiz, sözünü verdiğimizi de yerine getireceğiz. Ve inanıyorum ki Batman Türkiye'de çok farklı bir yere gelecek” ifadelerini kullandı.

Batman'ın teknolojide ve yatırımda Türkiye'nin parlayan yıldızı olacağını ifade eden Nasıroğlu “Bunu nasıl gerçekleştireceğiz?  Birbirimize destek vererek, severek, birbirimize yardımcı olarak yapacağız. Bu inancı, bu güveni ve  bu gayreti gösterirsek yapamayacağımız hiçbir şey yok. Ben burada emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. İyi ki varsınız” dedi.

Öğrencilerin hazırlamış olduğu sunumlarla devam eden program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Programa TUGVA Genel Başkan Yardımcısı Fatih Kaya, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, TUGVA Batman Temsilcisi Mehmet Onut, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA