USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

UYGULAMA OKULUNDA UYGULAMA EVİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Dicle Özel Eğitim Uygulama Okulu velilerinin katkılarıyla okula kazandırılan uygulama evinin açılışı yapıldı.

UYGULAMA OKULUNDA UYGULAMA EVİNİN AÇILIŞI YAPILDI
26-04-2024 13:53
26-04-2024 13:54
Google News

Dicle Özel Eğitim Uygulama Okulunun özel gereksinimli öğrencilerin günlük yaşam becerileri, kişisel bakım ve temizlik becerileri, çeşitli ev araç-gereçleri kullanımı, ev temizliği ve düzeni, mutfak becerileri gibi konularda bağımsız yaşama hazırlamak için tamamı okulun velilerinin katkıları ve yardımlarını ile okula uygulama evi kazandırıldığı belirtildi.

Uygulama evinin açılışına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Arslan, Şube Müdürleri Abdürrahim Kusen, M. Şirin Temiz, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.  Okula kazandırılan uygulama evi ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Ekrem Başalak açılışa katılan idareci ve velilere teşekkür etti.

Açılışta kısa bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Arslan, müdürlük adına uygulama evinin okula kazandırılmasına destek veren velilere ve emeği geçen okul yöneticisi ve öğretmenlere teşekkür edip uygulama evinin özel gereksinimli öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Açılış sonrası velilerin hazırladığı ikramlar eşliğinde özel gereksinimli öğrencilerin ve öğretmenlerin müzik eşliğinde hazırladıkları ront gösterileri ve yarışmalar düzenlenerek öğrencilere keyifli bir zaman geçirmeleri sağlandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA