USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

VALİ CANALP’TAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

VALİ CANALP’TAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI
03-12-2023 16:41
03-12-2023 16:42
Google News

Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, toplumla bütünleşmelerini sağlamak, geleceğe umutla bakan bireyler olarak onların da toplumsal sorumluluk almalarına öncülük etmek, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın da güçlenmesini sağlamak için bütün kamu imkanlarını seferber ediyoruz diyen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp “Mutlu ve huzurlu bir toplumun en önemli şartı tüm bireylerinin eşit şartlarda, ortak bir amaç etrafında birbirini anlayarak desteklemesidir.

Batman Belediyesi tarafından engelli vatandaşlarımızın faydalanacağı, Engelsiz Yaşam Merkezimizin proje lansmanını 4 Aralık Pazartesi günü yapacağız. Aralık ayı içerisinde de projenin ihalesini yaparak engelli kardeşlerimizin hayatlarına dokunacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, engelli vatandaşlarımızın '3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, yarınlarının, bugünden daha iyi olmasını diliyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?