USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

YENİ EŞ BAŞKANLAR TEKİK VE KORKMAZ OLDU

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Batman 2. Olağanüstü Kongresini DEM Parti Şırnak Milletvekili ve Parti sözcüsü Ayşegül Doğan Mardin Milletvekili Beritan Güneş ve DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu'nun katılımıyla düzenledi.

YENİ EŞ BAŞKANLAR TEKİK VE KORKMAZ OLDU
25-01-2024 15:17
25-01-2024 15:18
BATMAN
Google News

Dem Parti Batman İl Örgütü tarafından, Batman'da bulunan bir düğün salonunda kongresini gerçekleştirdi. Divan seçiminin ardından sonra konuşmalara geçildi.

“31 MART’TA İRADEMİZİ GÖSTERELİM”

DEM Parti Şırnak Milletvekili Ayşegül Doğan "Bu seçim bizim için sadece belediye seçimleri değil, kimliğimizin seçimidir, varlığımızın seçimidir. Batman, İluh, kadınlar, gençler ve değerli yoldaşlar! 31 Mart seçimlerine hazır mısınız? Biz diyoruz ki bu seçim Kürtler için sadece belediye seçimi değil, sadece bölgeyle sınırlı bir seçim değil, çok daha büyük bir şeydir. Biz inanıyoruz ki Batman halkı hazırdır çok öncesinde bu kayyumların biletini kesmişiz, onları gönderecektir. 'Artık yeter' diyebilmemiz için 'Edî bese' diyebilmemiz için daha çok sese ihtiyacımız var. Artık barış gelsin. 31 Martta gelin bir kez daha irademizi gösterelim. Yeni yönetimi de tebrik eder başarılar diliyorum, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yapılan kongrede DEM Parti İl Eş Başkanlığına Mustafa Mesut Tekik ve Songül Korkmaz seçildi.

 

İL BAŞKANI: Mustafa Mesut Tekik

İL YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

1 Songül Korkmaz

2 Ahmet Yılmaz

3 Hamide Çelik

4 Adem Özbek

5 Ferhat Baba Taş

6 Halime Demir

7 Seyithan Çetal

8 Hamza Gök

9 Feyruza  Altun

10 Seyit  Bilal Evren

11 İlyas Sağlam

12 Osman Bozkurtaca

13 Barış Afşar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?