USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YENİ KOZLUK AŞEVİ HİZMETE GİRDİ

Batman Valiliğinin destekleri, Kozluk Kaymakamlığı koordinasyonunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’mızın çalışmaları ile hayata geçirilen yeni aşevi açılışı gerçekleştirildi.

YENİ KOZLUK AŞEVİ HİZMETE GİRDİ
27-03-2023 01:26
27-03-2023 01:28
Google News

Düzenlenen açılış töreninde konuşan Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör “Batman Valiliğimizin destekleriyle Kaymakamlığımız bünyesinde kurduğumuz yeni aşevi ile özellikle tek başına yaşayan yemek yapamayacak kadar yaşlı, engelli, hasta ve ihtiyaç sahibi tüm muhtaç vatandaşlarımızın hanelerine sıcak yemek ulaştıracağız.

Aşevimizde ihtiyaç duyulan gerekli donanımlar sağlandı, AŞ evimiz sıcak yemek pişirilecek hale getirildi. Aşevimizde pişirilen yemeklerimiz, Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait araçlar ile ilçemizde ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza hızlı ve seri bir şekilde hanelerine ulaştırılacaktır. 

Bu güzel ve anlamlı projeye destek veren başta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımıza ve bizlere her aşamada destek olan Valimiz Sayın Ekrem Canalp şükranlarımızı sunuyor, tüm daire amirlerimize, fedakârca çalışan SYDV personelimize ve AŞ evine yürekten bağış yapan kıymetli Kozluklu hemşerilerimize, gönülden teşekkür ediyoruz. İlçemiz adına hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun” dedi. 

Kaymakam Ekrem Güngör’ün açılış konuşmasından sonra yapılan duanın ardından kurban ve kurdele kesilerek aşevi hizmete girdi.
Gerçekleştirilen açılış programına Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren, Bekirhan Belediye Başkanı Fırat Karabulut, kurum amirleri, protokol üyeleri, kanaat önderleri, iş insanları ve Muhtarlar katılım sağladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA