USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yurttaş: ‘Deplasmanda 1 puan iyidir’

Pazar günü Düzce’de oynanan Düzcespor-Petrolspor maçının ardından Petrolspor Futbol Direktörü Tarık Yurttaş, maçı değerlendirdi.

Yurttaş: ‘Deplasmanda 1 puan iyidir’
21-02-2018 19:23
Google News

Spor Toto 3. Ligin 23. haftasında deplasmanda Düzcespor ile 0-0 berabere kalan Petrolspor’un Futbol direktörü Tarık Yurttaş, açıklamalarda bulundu.  Son haftalarda istenilen sonuçları alamadıklarını belirten Yurttaş, Düzcespor maçında çıkış yakalamak için gittiklerini belirtirken maç için şu değerlendirmelerde bulundu. Yurttaş, “Aklı önde tutarak oynadık. Düzcespor puan sıralamasında 2. sırada güçlü bir ekip. Rakibimize saygı göstererek oynadık. İstediğimiz oyunda yüzde 80 başarılı olduk. Rakibimizin zaman zaman varlığımızdan tedirgin olduğu anlar oldu. Güçlü rakibinizden deplasmanda 1 puan almak iyi oldu. Düzcespor karşısında tüm oyuncularımı gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum” dedi.
DARDANEL MAÇI ÖNEMLİ
4 haftadır 3 puan alamadıklarını belirten Futbol direktörü Tarık Yurttaş, “Bu hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde Çanakkale Dardanelspor ile karşılaşacağız. Bu maç bizim için çok önemli. Play-Off’a kalma iddiamızı sürdürebilmemiz için Dardanelspor’u mutlak surette yenmemiz gerekir. Halil Aşut dışında kart cezalısı ve sakat oyuncumuz yok. Bu maça iyi hazırlanıp, iyi konsantre olacağız. Hafta boyunca futbolcularıma bu maçın önemini anlatıp, 3 puan hasretine son vermek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA