Gündem

Final Koleji’nden eğitime büyük destek

Özel Batman Final Koleji Kurucusu Ramazan Bozkurt ve Final Koleji Müdürü Orhan Alp, Final Eğitim Kurumları Kurucular Kurulu başkanı İhsan Özen’den aldıkları destekle bu yıl Batman’da 1. sınıfa başlayan binlerce öğrenciye okuma yazma kitap setleri hediye etti.

Final Koleji’nden eğitime büyük destek
06-10-2015 18:34

Özel Batman Final Koleji Kurucusu Ramazan Bozkurt ve Final Koleji Müdürü Orhan Alp, Final Eğitim Kurumları Kurucular Kurulu başkanı İhsan Özen’den aldıkları destekle bu yıl Batman’da 1. sınıfa başlayan  binlerce öğrenciye okuma yazma kitap setleri hediye etti. Konu ile ilgili olarak konuşan Alp: “Batmanlı miniklerimizin eğitimine yapılan bu anlamlı katkıdan dolayı Final Eğitim Kurumları yönetim kuruluna, Kurucumuz Ramazan Bozkurt’a ve bu kitap setlerinin öğrencilerimizle buluşmasını sağlayan okul müdürleri ve öğretmenlere teşekkür ediyorum. Şu ana kadar Gültepe, M. Emin Şimşek, Yüzüncü Yıl, Merkez Soğuksu, Tüpraş ve Kozluk Samanyolu ilkokullarına yapılan bu desteği bu hafta içerisinde diğer okullarımıza da ulaştıracağız.” dedi.

“SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİ İLE TOPLUMSAL DUYARLILIK SÜRECEK”

Final Eğitim Kurumlarının toplumsal ve sosyal sorumluluk bilinci ile benzeri çalışmaların devam edeceğini belirten Alp: “Eğitimde insan mutluluğu ve başarısını öncelik edinen Final Koleji’nin bulunduğu ilde yaptığı bu tarz sosyal sorumluluk projeleri takdir ediliyor. Geçen yıl Ezidi çocuklarına ulaştırılan binlerce oyuncak, ‘Bir Çocukta Sen Giydir Kampanyası’, maden kazasında Somalı  işçi ailelerine yapılan destek ve bu yıl okula başlayıp hayattaki önemli aşamalardan birinin, okumanın eşiğine gelmiş çocukları desteklemek Final ailesi için büyük bir onur ve kıvanç kaynağıdır.” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER